Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ste propustili napisati da je podržao Trumpa u nastavku... "The Florida governor added that he was endorsing Mr Trump because it had "become clear" that "a majority of Republican primary voters want to give Donald Trump another chance". "
Pa nemože mali Trumpić protiv velikog Trumpića
Ma ovaj bi svakako dobio 0 glasova, više karizme ima komad maltera ili fasade.
Zaboravili ste napomenuti, slučajno ili namjerno da je zvanično endorse (podržao, odobrio) Donalda Trumpa. To znači da će svi njegovi glasači sada glasati za DT
Tramp je spas za USA
Trump u svojim javnim nastupima cesto djeluje neozbiljno, ali je, barem sto se tice vanjske politike i ekonomije, za svjetlosnu godinu ispred svakog kandidata kojeg bi demokrate trenutno mogle da ponude.
Bravo za Rona. Pametna odluka. Zna se da gospodin Trump osvaja nominaciju kod Republikanaca. S tim kad Donald osvoji mandat uzet ce Viveka za potpredsjednika. Ron je jos mlad, ima vremena za njega.
Pa sva mu kampanja pricanje protiv Trumpa dok Trump niti ne poznaje ovog lika
Amerikanci nasjedaju na najveceg polpulistu sto je dokaz da im je nivo inteligencije u pozetivnom minusu.
Nema nacije na planeti u kojoj vecina ljudi ima nivo inteligencije iznad pozitivnog minusa. Sirotinja je uvijek bila glupa i bit ce dok je svijeta i vijekova.
Trump Vivek 2024
Ukioka se.
Pa javna tajna i svi znamo da je odustao zbog Faće i njegovih prijetnji na TikToku.
Zamislite kakva je to nacija kada im je Tramp uopšte u konkurenciji da bude predsjednik.
Eto ga opet, ali i treba!
Ameriku treba da vodi neko mocan, pun love i kesha, a to je Trump.
... I da je glupson a to je Trump