Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudski. Bravo.
Pitajte ga šta misli za Gazu
@GG12: Kakve logike ima tvoj komentar? Trebamo li sad bi protiv njega i njegove izjave? Zar nebi onda bili na strani Vucicevog rezima? I sta mislis da on misli o Gazi? Misli isto kao Bosnjaci, on je dozvio progon i genocid u ww2, slicno kao mi, i on te stvari zna razlikovati. Ali se on naravno i Hamasu suprotstavi. Siris dezinformacije iz Srbije
Hvala ti, dobri čovječe.
Netko tko je bivši kritizira one koji su aktualni. Kako dobiti podršku za Srebrenicu dok se javno potiče agresija na Izrael?
Kao netko iz ponosne porodice ciji je djed u toku drugog svjetskog rata krio jevrejsku porodicu, apsolutno sam na strani istine i pravde i svako negiranje je kontra produktivno. Kamo srece da vlasti u srbiji imaju petlju da se suoce sa svime, a ne da prilagodjavaju i mijenjaju mracnu historiju ovih podrucja.
Presude sudova se moraju postovati, a uvazeni odlazeci ambasador je ocito uradio nesto izvan svojih nadleznosti, imajuci na umu da je njegova drzava bila suzdrzana iz razloga sto nije htjela da poremeti intreresne sfere, kao i svi ostali, iako im je jasno da je genocid potvrdjen i dokazan. Plansko razdvajanje, vodjenje na lokacije da se izvrsi egzekucija, sve to je karakter genocida, a ne zlocina razularene mase bez kontrole.
Ako neko potjera ovaj narod opet, neka znaju da ooet utociste ne be nasli u Becu, Zagrebu i Beogradu, vec u Sarajevu, Mostaru, Tuzli. Mi jesmo muslimani, ali imamo osjecaj za prognane bilo koje vjere, a nazalost mnogi od njih poput onog Kabirija, nanise stetu Jevrejima u BiH.
Opet ce doći vrijeme da će oni moliti Boga da im se more otvori
Hvala g.Rosensaft.
Sad, ko ne poštuje presude međunarodnih sudova ? Sve je jasno .
Ako na jednoj teritoriji imaš tri neuka koja se međusobno preziru a želiš da kontrolišeš zakone i tokove na toj teritoriji, sasvim je prirodno da ćeš periodično podržavati svakog od tih neukih kako bi neuki ostali neuki.
Cionisti nisu jevreji
Poen je obeshrabriti zlocine i genocide. Definicija genocida je da je to NAMJERNO ubijanje velike grupe ljudi narocite nacije ili etnicke grupe s ciljem unistavanja te nacije ili grupe. Da je covijek bio srbin u toj grupi srebrenicana i da im je pokazao isprave srbi ga ne bih ubili sto potvrdjuje termin narocita ili etnicka grupa.
G.narod kao i srbi
Da, bitno je šta misli bivši potpredsjednik tamo nečega, a ne zvanični predstavnici države Izrael.
Bitno je šta kaže presuda Međunarodnog suda pravde i UN, a ne tamo neki odlazeći ambasador. Ta presuda, a još više vaš odnos prema istoj, raskrinkati su vas za vječnost
@samokazem Nisu mogli raskrinkati nesto sto smo svi vec odavno znali. Mi smo znali, ali svijet nije vjerovao. Zlatko Lagumdzija ih je raskrinkao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nista ne moze pokvariti odnos prema jevrejima u BIH pa ni ovi vucicevi .......