Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i kanalizacija im nije kako treba. Bio sam u toj Konstanti prije dvadeset i kusur godina. Jedan malo jači pljusak je izazvao poplave na ulicama.
Pasijačka berba
Biblija je nešto puno starije u šta se ti i tvoji sunarodnjaci(Holliday Inn nacija)kunete i vjerujete!!!Štoviše i tvoji pretci su to čitali i vjerovali u to....e onda su došli lonci i sve ostalo je povijest!!!!!!
Kako ono bi: Braća Kloukas, Lobelos, Koseniz, Mouhlo i Hrobatos i sestre Touga i Bouga. Sve lijepa hrvatska imena po kojima je nazvano mnogo ulica u Hrvatskoj.
Da ti objasnim malo o mojim precima! Moji preci su tačno vjerovali u ono u šta ti i tvoji sunarodnici još uvijek danas vjerujete! Srećom moji noviji preci su shvatili da su to gluposti i počeli da uče iz novije Knjige koja nam je otkrila istinu i čak su nam bolje objasnili i tu stariju knjigu koju naši preci nisu razumjeli!
Kod nas kapi nema, ode danas na kupanje prvi put u historij
masalah
burgija """"dobar narod sve zaobilazi"""" Jer šutimo i trpimo ama baš sve
Tuzla ima i tamo?
Kako su nas preskočile ove kiše? Bar malo...