Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada piju snimaju se i smiju se. Kada dodju na front nece im biti do zivota.
nece ni dodiku bude li se kur4io....
ne piju od veselja, nego od tuge
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko Paljani u šubarama.Specijalna alkoholna brigada.
Gura ih kepec Putko u tuđu zemlju da ginu,neka šalje svoje oligarhe
Ovo je zapravo, tužno. Nije lako krenuti u rat. Neki od nas su to prošli. Za očekivati je da se sila koju provodi Putko i njemu samom obije o glavu.
Ukinuo se.
Dokaz kako RADO IDU Rusi u vojnike ...
Neki dan ja napisah da će ovo sad biti vojska pijanih rezervista, bez discipline, treninga i morala. I neke druge vojske u ne tako davnoj prošlosti koje su u svojim redovima imali pijane rezerviste bez morala su izgubili sve ratove i teritorije gdje su živjeli njihovu sunarodnici. Imam osjećaj da će tako završiti i ova Putinova bagra isto tako proći.
Pije ko Rus samo im votku rasporedite po frontu poslije ih pijane pokupite .
ovo sa izgleda tigrovi kao sto su kod nas bili arkanovci. Spremni za pljacku i likvidaciju civila.
ovako su i na sarajevo slali crnogorce sto se bhf dijaspora juce grlila snjima
Evo ga sad cudno i to da Rusi piju...hahahahaha Slijedeca vijest, evo ga Rusi idu u wc vrsiti nuzdu od straha! itd itd LoL
Ja kada sam isao na sluzenje vojnog roka u Alijinoj vojsci sam se toliko napio da nisam znao ni gdje sam ni sta sam! Gorazde Šišeta!
Sve sami specijalci 😂😂
80% mobiliziranih su muslimani Koji vecinom ne piju. U Checheniji se u ova 2 Dana dragovoljno prijavilo 16.500 ljudi , slicno je u Dagestani, Bashkiriji, Tatarskim oblastima .....
pravi tipični rujo,baćuška
I ja sam veceras vidio covjeka mrtav pjan pade na trotoaru, nekakvu kesurinu nosi. Vjerovatno je i on mobilisan.
ako im je do zivota, 10 godina robije je bolja opcija.. svakako 10 godina rezim nece ni postojat