Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadili su se Rusi, kao i chetnici '92.
Šuti, Sarajevo. Šuti, Podgorica. Za to vrijeme Putin ispaljuje rakete na Ukrajinu, a Igor Kalabuhov saopćenja na Bosnu i Hercegovinu. Mislite li, možda, da i mi nismo na meniju Putina? Za one koji misle da nismo, šiša bar i jeste pravo mjesto za dugotrajni boravak.
LJUDI, ZNA LI KO GDJE JE DODIK?? HAHAHAHAHA
mja sad ide hinjski
Kukavice
Opravdavati nečiji zločin i agresiju samo zbog toga što su ih i drugi činili, mogu samo najzaostaliji i najgluplji stvorovi! Normalan čovjek osuđuje svaki zločin, a naročito onaj koji su počinili pripadnici njegove rase, njegove nacije ili njegove vjere!
Ova situacija prizora rata i ratne histerije u medijima je trigerovala teske psihopate kod nas koji bi da ubijaju svoje susjede i komsije sa svih strana, trebalo bi iskoristit situaciju sirom otvorit vrata JAGOMIRA kad se vec sami besnici odaju ovih dana. Kome Jagomir ne moze pomoc u Zenicu na terapiju, da se nase drustvo kotarise tih psihopata opasnih po okolis i drustvo koji pozivaju na rat i ubijanje kod nas
Likvidacija ludaka Putina je za sve strane trenutno najpovoljnija opcija!
Sve što srušite u Ukrajini, sami ćete platiti kroz ratnu odštetu. Jedino ako Zelenski bude ko naš Bakir, pa da promaši rokove.
A na hiljade Rusa se trenutno vraća kući u sanducima! To je najbitnije! Hebite im mhajku agresorsku!
Nlaw, Javelin i Spike i svaki Ukrajinac moze mirno da spava. Ovo oruzje je totalna opasnost za bilo koje oklopno rusko vozilo cak i letjelice. Ovi ruski konvoj sto dolaze suocit ce se i sa turskim dronom Docekat ce ih Bajraktari TB 2. Dakle nije ovo BIH da ima embargo u naoruzanje. Ukrajina je opasna po ruske vojnike i zato je nece zauzet.
idemo jako
Zar ima veći otrov od rusa?
Браћо по крсту прекините ово. Русија кад буде сирота земља ми срби има да кунемо кеве које су нас родиле на погрешној страни историје..
Svi svjetski mediji javljaju i da su ubili dijete od 6 godina. Napadaju i civilne objekte. Kijev se sinoc odbranio hvala Bogu.
Jeste ali pitanje do kad ce izdrzati napade agresora. Harkov je pao pod ruse nazalost