Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I hoće Rusija da se bori protiv Nato. Nato bi prošao kroz Rusiju.
Kad gledaš Rusija je mala država treba njima zemlje. Najveća država na svijetu je Rusija i opet malo treba još zemlje.
Molio bih Zelenskog i ukrajince da sljedeća etapa bude Pridnostovlje u Moldaviji. Oni su svakako u okruženju. Tu do marende sve pada ..
Nametnuti rat . Rusi naivno napali Ukrajinu i sad se trose za zapadne interese. Obje zaracene strane su u gubitku. Slicno bilo i kod rusenja Jugoslavije. Sta je dobila Srbija od rata i bilo koja druga drzava sa svojom samostalnoscu . Sad su svi zavisni od zapada. Napravili pat poziciju i uzimaju ako nista drugo kamatu na kredite. Srbijanska dominacija i vlast nad svakim se obila njima o glavu. To su znali oni koji su Milosevica napuckali. A sad isto rade Vucicu i Dodiku.
pa to si u pravu, šta je srbija dobila, ništa. srbija je najviše izgubila kao država koja bi da svi drugi rade, a kasa u BG. svi su ostali dobili od odvajanja od najvećeg problema na Balkanu, a to je Srbija.
Hvala na normalnom komentaru. Inace samo glupisti u komentarima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo jos 500 km do Moskve
Hah kako se razvija situacija, na kraju će Ukri okupirati Ruje
Imal šajkadžija da pomognu??
Situacija i nije nesto ozbiljna kako se pokusa predstaviti neki su ušli i dublje pa na kraju iz rusije odnesose gaćice na štapu a istorija je učiteljica života
Molio bih Zelenskog i ukrajince da sljedeća etapa bude Pridnostovlje u Moldaviji. Oni su svakako u okruženju. Tu do marende sve pada ..
Nego zanimljivo da je ukrajina pokrenula evakuaciju regiona sumi pravac iz kojeg su napali hmmm
Vjerovatno ljudi naselili Kursk, stigle vikendice
Kako bjeze Rusi hahahahahahaha,lijepi strah
Amerika dok hajca bice poginulih svaki dan, garantovano
A sta mislite zašto ukrajinci evakuisu sumi ?
sve je to ok al Pokrovsk ukrima pada....
sve je to mudri plan cara putina. kako je on samo navukao ukrajince, to ce se izucavat na vojnim akademijama. dogodine na volgi. hahaha
A u kom su to pravcu nezaustavljivi? Klix je jednak blogerima što kače po telegramu fotošop osvojenih mjesta na Kurskom pravcu. Da su evakuisani, jesu, jer je pakao na to dijelu sad. Zna se za koga, za one iste što svaki dan gube teritoriju.
Gdje ste dezhurni navijachi Rusije i Irana? Neshto ste mi se ushutili?!
Specijalna vojna operacija