Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikada se u naslovu ne izriče zaključak i mišljenje osim ako želite sugerirati poželjno čitanje. Vi ne znate zašto Rusija mijenja nuklearnu doktrinu a sugerišete nekome ili mnoštvu da znate.
Kako neko može da izgubi rat , i svoju teritoriju a da je nuklearna sila ?
Smjesni su sa ovim doktrinama.
NATO je sa upadom u Kursk napao izravno Rusiju i pokusavaju da je izazovu da koristi nuklearno oruzije na teritoriji Ukrajine. Pravo pitanje je sta ce se dogoditi kada prva bomba rokne
Cuj NATO upao u Kursk? Valjda bi prvo ratovali u Ukrajini. Ako mislis na dostavu prilicno zastarjelog oruzja, onda si u zabludi. Kada vidis F-22 i B-2 na nebu Ukrajine, onda ce to biti NATO... A za nuklearku ce NATO znati i prije nego je Rusi ispale i budi uvjeren da postoji odgovor...
Rusija sa Putinom, jedini otpor cionizmu iz pustinje....
Jel' ovo jos jedna crvena linija koja se ne smije preci? Pitam, onako.
NIKADA RUSIJA NIJE BILA PRIJATELJ BOSNI I HERCEGOVINI, ONI GLEDAJU SAMO SVOJE INTERESE, sRBI SAMO SANJAJU DA SU IM NAKLONI A SAMO JE VRIJEME KAD ĆE IH PUSTITI NIZ VODU.
@explorer Veći ti je prijatelj nego i jedna zapadna zemlja.Da nekoj zapadnoj zemlji ,federacija duguje preko 100 000 000 maraka duga u gasu,zatvoren bi ti ventil davno bio dok ne platite.
Mene su u mladosti učili da se ne tučem ali ako vidim da je marisana neizbježna da udaram prvi.
I dokle si doguro?
Sd ce klixovci forumase da bace par proverbialnih nuklearki i nema vise Rusije
ja i prije ovog rata nikad ništa nisam lijepo pročito o rusiji, a od ovog diktatora koji vlada već 25 godina da i ne govorim. samo neka trovanja, pljačke, ubistva, prijetnje, kgb, kriminalci, ratovi, atomske bombe, lopovi i sl. fuuuj.
Jos gore stanje je na globalnom zapadu.
Ovi moji Bosnjaci ne znaju na koju stranu zele.Vole ruse ali ih ne zele jer ih srbi vole, mrze amerikance jer daju naoruzanje israelu a vole ih sto su im zabranili naoruzanje i srebrenicu izdali. Pa braco na kojoj strani ste.
On i taj zapad šuruju, ako niste skontali do sada
Dobro oni znaju, ko prvi pritisne samo umire drugi. Svi oni zele da zive. Nista od toga.
Jeste,svi oni vole da zive,ali napravljeno oruzje nikad nije mirovalo. Tako ce biti i sa nuklearnim.Dolazi vrijeme kada ce ga neko upotrijebiti,jer ljudi se nikad nisu mrzili kao danas.
Ma NATO je to već stavio pod kontrolu ništa od toga nebi daleko stiglo od ruske granice. Nastradao bi dijelovi okolnih zemalja ali mislim da bi Rusija bila čista pustinja jer bi to sve palo u samu Rusiju.
On samo blefira! Samo naprijed Ukrajina!!!
Nasilnik
Normalno da ce je mjenjati, do sada je bila ako neprijatelj napadne Rusiju a Ukrajinci mu tabanaju po Rusiji.
Sad ce biti ako neprijatelj napadne nuklearnim oružjem.