Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocajnicki potezi jer ih Ukrajinci satrase na terenu.
Botoksirani kepec objavio mobilizaciju i sada njegovi kerovi ganjaju gdje god muško vide na ulici. Vjerovatno jer im dobro ide na frontu... Uglavnom rezultat: uhvate programera u St. Peter. na ulici, pošalju ga na obuku, 10 dana kasnije na front, 14 dana kasnije lik mrtav
Udri po civilima to je jedino sto znaju.
Bit ce hladna hladna zima bez struje.
Copy and Paste novinari.
Pa kako to sad? Ja mislio Putin umire, mobilisu se invalidi, oruzje iz 19. veka, vojska bezi, nema oruzja, panika... Nesto ne stima u vasem izvestavanju.
Strasno. To je neko napravio, ali barbari za to ne mare. Samo znaju rusit. Gadljivo u 21 vijeku.
Rastavljiše rusa na proste faktore: 🤣🤣🎯 https://bit.ly/3z8xRy2
Ne nego će napadati livade nekakve po Ukrajini
ameri ih okružili sa svih strana, a sankcije će potrajati još 30-40 godina.
Ruske snooše su dobro namazale guzove lojem
Rusi se ponašaju isto kao Japanci i Nijemci u zadnjim danima Drugog svjetskog rata, napadaju kamikazama (doduše dronovima) i mobilišu koga stignu... Fašizam voli smrt i razaranje, svejedno mu je da li se radi o svojim ("heroizam") ili tuđim snagama.
Pre bi se reklo da Ukrajinci mobilisu zene i koga god stignu :). Rusija mobilise 300.000 ljudi a drzava 145 miliona. Rusi jos nisu ni poceli a ti tupis o zadnjim danima :D
GooLooser1657212918 Naravno, Rusima sve ide po planu u trodnevnoj specijalnoj operaciji. Nisu oni još ni počeli, ovo se sve malo šale. Tu i tamo se zapali krstarica Moskva, izgubi se Kupjansk, Izjum, Liman, Bahmut se osvaja preko tri mjeseca... Briljantna vojska!
dajte malo o rezultatima izbora ili o onom dodiku. niste odavno
Za razliku od EU zombija Turska je odigrala pametno i postala ogromnp gasno čvorište. Samo je pitanje vremena kada će pohlepne korporacija da premještaju svoje kapacitete tamo gdje je energija (i radna snaga) mnogo jeftinija. Upravo je potpisan sporazum kojim će Rusija i Turska zajedno patrolirati kako se na turskom toku ne bi dogodilo ono što se dogodilo na sjevrenom toku 2.
E sad Srbima valjaju muslimani jer pomažu rusiji (iran) i valjaju kadirovi muslimani koji ratuju protiv ukrajinaca al zato muslimani u Bosni ne valjaju 😁😁 e logiko ima li te
Nemaju oni nikakvih principa drug, samo sta im teroristicka spc kaze ponavljaju.
Ko je vama kriv sto ste 41 i 91 odabrali pogresnu stranu
Dron ti se zove Šehid hahhahhahahahahh