Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratija je daleko od savršenstva, ali makar se ima pravo na mišljenje, makar i ovdje u ovom rasulu od države svi imamo pravo reći ne valja Ronhil, Trezor i Kladionica, druga je stvar što pakaši neće, u Rusiji nemani to pravo.
Ja bih radije da nemam pravo reći šta mislim a da imam platu 2000 eura i da mogu putovati i živjeti kako treba i da ne znam ni kako mi se predsjednici i ministri zovu.
Moras shvatiti da nije cijeli svijet demokratija i ne treba da bude. Zasto bi svi bili americki robovi kad Rusija i njeni vlastodrsci imaju mogucnost da ne budu i nisu bili tokom historije. Zasto bi sad to bili? Jednostavno, nametanje demokratije svima, pa ubrzo i Rusiji preko Ukrajine je neprihvatljivo. Rusi to NE ZELE zato je Putin na vlasti isto kao sto Afganistanci nisu zeljeli. Zapad mora da odjebe sa svojom ideologijom demokratije. Ne prolazi to svugdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zvuči poznato... tačno prije 30 godina u današnjoj Srbiji ista situacija... trovanjem medija i laži
Putin je samo dokazao cinjenicu da svako dugotrajno ostajanje na poziciji (max 2 mandata) proizvodi diktatore i ljude koji odlijepe od stvarnosti.
Zadnju sedmicu je 50 000 Rusa ostalo bez posla jer su zapadne kompanije gdje su radili zakljucala vrata. Ovo je dakle direktna posljedica i ta cifra će još vise rasti kad kada se Ruske kompanije pocnu zatvarati.
Znate vi sve! Lud narod! Od vas su samo luđi braća Srbi! Štaš, svaka ćas!
Ima li ijedan general crvene armije ukrajinac živ pa da popriča sa putinom i da ga upita za zdravlje.
Samo budala ili neznalica moze odobriti ubijanje civila i djece. Nekazem, kazem ne kazem da i ruski mladi zivoti poslani u smrt a nisu ni znali. Ovo sssr ovski
Kad te nesto u rusiji pitaju najbolje se praviti gluhonijem
Nisu amerikanci mahniti. 2 mandata i zdravo da si tito.
Mladji su ipak upuceniji. I nisu ispranih mozgova. I ova zadnja zena, svaka joj cast.
Ukrainian army is bombing its own people https://twitter.com/periucs/status/1499687543830364162
Magarac ko ne vjeruje. Ko i mi na markalama :D BOTIĆU MALI
ovi što podržavaju to rade iz straha
Dinastija Jong prešla na mode Demokratija kad je vidjela ovo. Strašno ispiranje mozgova od medija i cenzure. Totalna hibernacija u evoluciji.
Hajd stisni pa reci nesto protiv. Ali zato imaju svog glasnogovornika u vidu Srbije eno ih na ulicama Beograda. Cast postenim Rusima i Srbima ali toga je malo.
Vladolf Putler je bolestan covjek.