Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji jadovi.
Tacno se vidi sad ko je srbe i svemu savjetovao
Ne može vlašna bez laži i gotovo..
Izvinite ali ovde ništa nije isto na slikama, baš ništa.. Zar možete toliko biti iskompleksirani pa čak i ovakvim stvarima se baviti? Stvarnomi nije jasno. Ovo je bukvalno izvrtanje svega onoga sto Ukornacisti rade, podvaljuju i snimaju se na lažnim uništenim tenkovima... Pa Rusi i ne postavljaju svoje snimke jer im je zabranjeno niti se hvale..
U laži su kratke noge. To su Rusi pokazali i dokazali.
jbt a pogledas srpske medije po njima ssmo sto nije ukrajina se predala mrtvih vojnika na stotine hiljada dok rusa par hiljada,plus samo sto nisu potopili Britaniju komplet....e to je propaganda skoro kao u s.koreji
Poskupile sardine i kupus !
Srbijanska skola iz ‘90-tih. dobrica cosic i njegov usrani sanu.
Cuj Rusi lažu, baš se iznenadih😅🤣😂
Vidim nije niko izračunao vjerovatnoću da se dva drona sruše i raspadnu na potpuno isti način? Dakle, bez obzira koliko takva šansa bila mala, ona je ipak moguća, te dajte da sačekamo saopćenje iz Kremlja, oni ipak sve super znaju izračunati.
Sarkazam je, vidim, velika nepoznanica
Ma daj, pa gdje ce rusi i srbudarija - turske ulizice lagati.
nakon ovih mjeseci ruske agresije na Ukrajinu, i svih ruskih izvjestaja sa ratista, a kao dijete rata, jasno vidim da je jna imala nekakve obuke sa rusima kada je rijec o vojnoj propagandi. covjece cak su pojedine lazi koje su u proteklom periodu objavljivali apsolutno identicne srpskim lazima iz 90-ih!!! od rijeci do rijeci (nisu to mrtvi, to su glumci...sami sebe ubijaju...bacaju male ruse lavovima...)
Projektil uopšte nije isti, ako malo bolje pogledate,na gornjem se jasno vidi da su krilca sa obje strane pod odredjeno uglom, a na donjem jedna strana krilca 90stepeni a druga pod većim, jasno se vidi
Samo pogledajte šta pričaju na svom propagandnom državnom kanalu i sve će vam biti jasno. Već pokazuju slike napada na Pariz, London, Berlin i govore da su predodređeni da idu u raj kao mučenici kad izazovu treći svjetki rat. Luđaci totalni. Nikakva razlika između ideologije ISIL-a i njih. Isprani mozgovi.
Dragi srbi od*ebite ruje je l' vidite da su vas nadmasili u lazima, a vi to necete moci podnjeti. i bit ce te ugrozeni
Jooooj ja sile....kontam skupit 5-6 ovih dzuturuma iz mahale i napast St.Petersburg preko Skandinavije..haman da bi ih osvojili 😂