Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a cirkusa i sprdnje od drustva. Moj Dostojevski, sta ti papci rade.
Posljednji out kad su oluja i pozar potopili ratni brod bilo je nekad u vrijeme kapetana Kuke i Crnobradog. Eto ako vam je to draza verzija price nego Neptun rakete.
Cuj Dostojevski sta ti papci rade. Pa zar su Rusi ikad bili normalan narod? Rusko carstvo je u 19 stoljecu doslovno istrijebilo citavu jednu drzavu i jedan narod, tacnije Cerkeziju i Cerkeze, inace muslimane. Ne zato sto su bili muslimani, vec da bi preuzeli teritoriju. Isto zele i s Ukrajinom, ali ne moze se danas to bas tako otvoreno raditi.
ruski popovi blagoslovili ruske ubice da ubijaju djecu ukrajine,srpski popovi blagoslovili srpske ubice da ubijaju bošnjačku djecu u BIH.ista im je vera,iste ubice,isti monstrumi,isti cilj.
Pa dobro biće još potapanja pa će sa malo naviknuti...ovo je ko prvi momak, malo boli i emocije su na vrhuncu.
Pise lijepo 300 godina ruske flote, ceremonija od prije. Kakvo spinovanje javnosti od strane medija ovo je zlo i naopako. Ko pre 20 dana ubijen ruski general a covek se juce slika sa kadirovim
Planuo roštilj za široke zločinačke mase!! Bivša sila, sad totalno nebitna može da reve, ljubitelji športa, frižidera i plazmi. Kako će samo biti pregaženi!!
E jbg sad naslova, gdje ste nasli i svecenike?
veći ponos im je ana kurnjikova
Gledaj spodoba jbt. Užas, opet sveštenici
U ponedjeljak dan žalosti u RS-u
Koji peksini
jel primaju popovi koverte
Jbga sada ih mozda i razumijem, opasne su spellove i shieldove bacali na taj kruzer, mana se potrosila...a skenjase ga dvije zastarjele protivbrodske rakete..
Ja popa lojava sta je ovo ...umro lik samo mu to jos nisu rekli, kostur
Vidi face ovom popu… odron
Tesko je izgubiti nekog svog.
Plačite pič.., plačite!
kakvi likovi, Srbi original