Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
F22 to pojede za dorucak. Daleko je rusija iza usa. Su57 nikad nije koristen u borbi jer ih i nema par komada, preskupi za siromasne ruse koji se boje sramote da jednog izgube
200 komada f22 raptor protiv 5 komada su-57. 15 godina prednost Usa nad Rusijom sto se tice f22 i su57. Ovih 7 sto su pucali minuse, bi trebali bolje koristit internet. 1997 Usa je vec imala prvi f22 a. Kakva Rusija sunce ti poljubim. Jedino rakete imaju i to je to.
Nemaju rusi šta da traže u utrci sa zapadom što se tiče aviona, tu je SSSR u jednoj mjeri parirao pa se ekonomski iscrpio i propao. Treba da se drže onog u čemu su dobri, raketni sistemi i rakete.
Testiranje
nije do avijona toliko koliko je do oruzja kojim je naoruzan
I ja kazem da nije do Avi(J)ona
Amerika je njih davno pregazila ne sa petom generacijom nego sa petnaestom...
Šta? Potrošili lopate?
čekali da potroše patriote
... E eto ti...spadose rusi na Su57...ponestalo i lopata
Kako to zar probosanci ne tvrde da su Rusi kanta