Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael ovo radi na dnevnom nivou..... to pokazuje licemerje zapadnih medija
A sto se ne pozivate na tu konvenciju kad izraelski vojnici pucaju djecu u glavu
Pa sta ce sa njima pustiti ih pa ih eto za mjesec dana opet
Za legionere ne važi Ženevska konvencija
Sigurno su pripadnici Azot bataljona, za takve nema pardona
Sta izrael radi ovo je nista, nikakvo krsenje ...
Mislili su da su duboko u pozadini ali su se prevarili i uhvaćeni su.Operatere dronova poput snajperista ne treba žaliti.Za njih je rat kompjuterska igra.Oni su pogubljeni zbog svojih podlih aktivnosti.
sta su mislili, došli u Rusiju sa puškama
Isto uradit i sa ruskim zarobljenicima
Pa jel ratuješ il ne? Logično da će ih ubit, kad bi se gledalo neko poštenje u ratu onda ne bi koristili ni avione i dronove, nego bi vojnici ko u vakat išli prsa u prsa. Ne vidim ništa sporno što su ubijeni.
ima zenevwka konvwncija
Strani plaćenici, psi rata za njih ne važi Ženevska konvencija.
Proruski propagandisti pokušavaju nas ubijediti da su pogubljeni vojnici bili strani plaćenici kako ne bi ispalo da Rusi krše ženevsku konvenciju.
Ako su i neka su.I ja bi isto uradio
Cemu se se nadali? Cevapima?
Škorpioni... ništa novo kad je u pitanju mitomansko ratovanje.
nije krsenje konvencije, posto su likvidirali strane placenike koji zvanicno nisu deo ukrainske vojske, nego eto neki stranci teroristi dosli u rusiju da ubijaju i pale. po svakom medjunarodnom pravu, rusija kao drzava ima pravo da likvidira te teroriste. Samo sto ove lazne medije izostave tako vazan podatak da su ovo strani placenici.