Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je bitan tanker, dobili nafte kubanci, a ovaj neustrasivi je obicni patrolni brod. Kakvi ba misici, to ko da pokazujes misic na kaziprstu umjesto bicepsa.
Prosjecna plata na Kubi oko 40 eura. Prosjecna starost automobila 1960. Eto gdje vodi drugovanje sa Rusima...naravno ni liberalni kapitalizam USA tipa nije dobar put ali sve bolje nego drugovanje sa Rusima.
Strasni su to brodovi. Tehnologija iz 1960
Idu na cumur haha
Pobjegli od Ukrajinaca da ih ne potope.
Prosjecna plata na Kubi oko 40 eura. Prosjecna starost automobila 1960. Eto gdje vodi drugovanje sa Rusima...naravno ni liberalni kapitalizam USA tipa nije dobar put ali sve bolje nego drugovanje sa Rusima.
tonu brodovi u crnom moru, a da ih ameri ne skinu
Ma ja neznam što to Ameri ne potope zbogom
Haha ... nema Rusija nikakve 'misice', pogotovo ih nemaju na moru. Ukaina im je unistila skoro cjelu flotu u crnom moru, ostatak se povuko u Rusiju.
sigurniji su tamo, nego na krimu
Presmijesno Ameri bi potopili ove brodove u sekundi jednoj da hoce.
Sakrili se od Ukrajinaca
To ve biti glavni razlog. Pobjegli sto dalje od Ukraine.
Pobjegli sa Krima.
Hahaha Ukrajinci ugasili rusku flotu
Bice odjednom buuum nespretni rusi izazvali eksploziju na svom brodu. Pa jos jednom pa jos jednom. Toliko od rusa. Prezivjeli u guantanamo
za te tz ratne brodove americi nije potrebna vojska niti mornarica sa svojom coast guard to mogu rijesit
Upravo
A na brodovima zakrpa do zakrpe. Cirkus
Tamo im je relativno sigurno od ukrainaca.