Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brinete se za ruse a kod nas gora situacija.
Poslace im onaj Ping Pong rize iz Kine i Rusi ce imati sta da papaju. Mogu i votkom da zaliju a Putin moze da kaze evo narode hljeba i ratnih igara samo opusteno.
mi imamo fejs,twiter,tik tok,instagram😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Police su u Njemačkoj pune! Ima svega, i mačijeg mlijeka. Sve ostalo je laž dežurnih srbo-ruski drkatora na klixu.
kod nas više rasle cijene a nismo nikog napali .
Znaci svuda isto
U gradačcu vreća brasna 25 kg 25 maraka u subotu. reko ženi de uslikaj neće mi vjerovati. Ko da 25 kg brasna nesto i znači. U ratu je hrana padala sa neba upakovana u plastiku (hvala NATO).
ok mi jesmo fukara ali da je rusija velesila to je smijesno. jedini pokazatelj ekonomskog blagostanja je bdp po glavi stanovnika i tu su ruje negdje oko 50.pozicije. rusija je velesila samo po broju nuklearnih glava al to se ne jede
Police su policija
SR Jugoslavija 1999 - Rusija 2022 Kad te hiperinflacija udari nema se iz tog izvuci najmanje 10-15 godina
JEDINA OPCIJA DA SE RAT ZAUSTAVI OZBILJNIM I JAKOM PRITISKOM EU I AMERIKE I POZIVANJEM PUTINA NA RAZGOVOR SA LIDERIMA DA SE OVO RIJESI, ONI HOCE ALI METILJAVE ILI IM RAT ODGOVARA
i kod nas sve ovo isto osim sto je vece poskupljenje a niko nam nije sankcije uveo niti nas je proglasio neprijateljem. to je znak da rat nema veze s ovim vec nastancani dolari i euri za vrijeme korone i onog silnog zatvaranja.
Pa nisu Rusi budale koliko pokazuju kad plješću Vladolfu. Kažu da to pljskanje ima tradiciju. Kad Staljin održi govor onda su morali svi pljeskati, ko prvi prestane pljeskati Sibir. Tako da je to bio jako dugi pljesak, dok Staljin ne klimne glavom da je dosta.
Treba im Novalica poslati da im objasni da zapravo nije poslupilo nego da ce za istu cijenu dobiti 30 % manje
Sve me podsjeca na onu seriju Igre prijestolja!
Ja sile I ku,, a. Nedaj boze nikom.
Slažem se s vecinom da ce u nas jos biti i gore.Evo kod mene je pocelo žestoko sa ženom zbog ulja,žena zove Kaže: kupi ulja poslije posla nemam kapi,kupicu koje bude.Obisao sam 12 malih i vecih marketa i zamislite i sam sebi ne bi čovjek povjerovao da mu neko ovo kaže i nisam našao ništa i dođem kuci kaže žena a ulje pa nema nigdje kažem,ma nisi ti od onog marketa dole dalje ni pogledo i SVAĐA nastade.Nek nam je Dragi Bog na pomoci.
Imate li tariguza ,hahhaha