Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko prizna pola mu se doda. Bog zna sta su vam jos unistili. Bravo Ukrajinci.
gooUser1649184875 ruka runja sa osjecajem nize vrijednosti
@gooU16 Opet novi profil, opet novi email, opet nova naucna fantastika i eseji hahahaha, plac 😭
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...u eresu sutra zastave na pola koplja..
Nisu li posrbice slavile na Partizanovom stadionu 11.09.2001 "BINA SRBINA"?
U entitetu RS 👍🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ode Moskva u mračne dubine kara deniza
Kako je tek onima koji su dali milijarde za "mocno" Rusko oružje i čekaju isporuku. Mislim da Boga mole samo da ne stigne 🤣🤣.
Kako su ga ono zvali, Ponos ruske mornarice.
I kod ovih svi kuhari samo eto kao ceceni za njih ratuju
Rusofili još uvijek ne razumiju kako nuklearni rat funkcioniše.. Oni misle da se atomske tek tako ispaljuju.... ali eto Rusi nisu upoznti sa pojmom radijacije, inače ne bi čeprkali po Černobilu i dobili 10x zračenje
Kakava slucajnost da se brod nakon vise od 40 godina sam zapali i potone bas u jeku napada na Ukrajinu.
Sigurno je bilo i aluminija na njemu. Pitaju cige je li puno duboko potonuo.
Buč
Rusi stare čkipetine jake samo na riječima. Nema komšije koji im kroz historiju nije do Moskve haman ili baš dogurao, spašavale ih zime i nezgodan teren, a u drugom svjetskom ratu milioni tona čelika što su im slali ameri, pomoć avijacije i sl. Sreća njihova pa imaju atomsku, inače bi engleski bio službeni jezik u Moskvi ima 50 godina. Curice pravoslavne alkoholičarske, ako ima gdje silovat, klat, tu su jaki. Ko i Srbi.
kakva sila su ovi rusi, buahhahaha
Ma kuhar zaboravio ulje u tavi i eto. Ja ne bih evakuirao kuhara.
Rusija je kharina od vojne sile! Oni potapaju sami svoje nuklearne podmornice zajedno sa komplet posadom, i bez neprijatelja! Sad su lafo sami potopili ratni brod! Svoje poginule i svoju sramotu uvijek sakrivaju!
Ostali samo dugmići.
rusi su priznali da je brod potonuo ali brod se ustvari samo transformirao u podmornicu,opet vas je putin sve prevario.to je taktika ruskog cara,džaba se radujete,putin je sve nasamario svojim lukavstvom.
Bese lepa ladja