Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuski tenkovi imaju ukupno 14 brzina, od toga 13 ide u rikverc.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ukraina je zemlha bez buducnosti zapad ih je uvalio u belaj za svoje interese jadni narod ce platiti cijenu kao i uvijek
Nek Macron i Cameron posalju svoju djecu na front moju nece. Ja cu moju poslati u Miami ili neke druge tropske predjele
Rusi vode vec preko 2 godine rat visikog intenziteta i tako imaju iskustva u tome. Evropljani bi se neprijatno iznenadili skim imaju posla...
Stari san Francuza, Njemaca, star stoljecima, jesta da zauzmu carsku Rusiju. Taj san se nikada nece ugasiti koliko god zapadnjaci lagali o slobodi i demokratiji.
Oni su u blatu do vrata, nazad ne moze, a ni naprijed ne moze. Umjesto da ih neko samo digne iz blata, oni nastoje da odu dalje i kopaju se duboko. Poenta cijela je, zaustavite taj ebeni rat vise ili se hrabro išaketajte svi u Sibiru, ogroman prostor, taman za ratovanja, a nas normalne ostavite na miru.
Poserem.se na Ruskog glasnogovornika.
Da su Francuzi pametni, odma bi sad poderali Srbiju :D
Dobra ideja, ubio bi nogama Srbiju samo da se pokaze da se ne zahebavam
Očekuje se napad i rušenje krimskog mosta između 15 i 29 maja 2024. godine. Odmazda će biti infrastruktura NATOa u Europi i na Atlanticu .
Kme Kme, na koga li me ove žalopojke podsjećaju?
Samo vojsku poslati na tirane. Kad god je se kroz povijest sa tim dugo oklijevalo, greška se velika činila. Na kraju će se to morati učiniti. Pa ćemo onda vidjeti od kojeg su materijala ti kremljanci.
Ciju vojsku bi ti slao..
Evo ga bezmozgovic dobrovoljac za istocnog fronta, takvih treba 😂😂🤣🤣😂😂
Ovi Rusi straše Evropljane i prijete nuklearkama kao kod nas Srbi i Dodik odcjepljenjem..
Samo sto rusi imaju cim zaprijeti a srbi i dodik nemaju cim
Pa oni su vec tamo, al nesluzbeno