Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix cijelo vrijeme kako Rusi gube, kako je Putin ponizen, kako ime oruzje nepouzdano, kako dnevno gine hiljade Rusa... a onda odjednom Rusi zauzeli ovo, zauzeli ono :)))
Pa sve je to tacno al ne mozes ti to da skontas :D
sta konkretno obzirom da je riječ o trodnevnoj operaciji za zauzimanje citave Ukrajine, a evo gazimo trecu godinu i borbe se vode oko sela na istoku zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moskva svoje deklarisane ciljeve na kraju ispuni a zapad i ovi sto ih stiti niti jedan. To je glavna razlika.
Koje ciljeve? Trodnevnu operaciju razvukli na tri godine, izgubili preko 100.000 vojnika, hrpu tehnike, morali udvostručili vojni budžet, vamo spalili sve i jedan u čiju obnovu će vjerovatno sami morati uložiti stotinu milijardi dolara da ih obnove, a zapadne kompanije uzele pare na izvozu naoružanja. A vi od tog rata baš ništa nemate. Idalje će te gledati vozila EUFOR-a kako vam tutnje ispred avlije.
Džaba ljudi ginu, biće opet kako bude na mirovnoj konferenciji....Vuhledar gore Vuhledar dolje....
Je li sa lopatama?
Ajde da se ne šegačimo ! Rusija da hoće zgazila bi Ukrajinu ko FAP žabu na mokrom kolovozu ! Bog zna šta sve stoji iza ovoga l
u trodnevnoj akciji
Neka dodje i ovdje ponovno sa svojom pameću
Kako kad slabi i gube
Kad Kamala pobjedi od ovi Rusica nece ostati ni dugmici
Probili al u k Usa number 1
hahahahhahaha
Pravda za Klix)))))))
Masinerijo Klixa, Po vasim "istinitim" Pisanjima Rusi su do sada izgubili pola Russije))))) Koliki vam je mjesecni budžet da pisete protiv Russije????)))) Trebaju ga povecati, nemate efekat.
Stigla nova tura lopata i čipova iz veš mašina.
Sad će dežurni NATO trolovi početi kako to nije ništa, jer Vugledar je nebitan. Kao i Bahmut i Avdivka, bili su bitni dok su ih držali Ukri, a čim ih osvoje Rusi postaju nebitni. I niko nije rekao da će operacija trajati 3 dana, to su bila loženja nekih komentatora. Da ja upitam takve, gdje su bogati oni pokretni krematorijumi o kojima su toliko pisali na početku rata?
UKR nema dovoljno ljudstva. Ako Poljska ne udje, brzo ce morati doci do primirja
Dje su otanfilcici da prozbore koju pametnu I da nam objasne kakve su stvari na terenu lmao
Dje ste otanfilcici, pu$l0n@ na svim frontovima lmao
Ugljedar