Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce i ukrajinci uzet 3 regije ide referendum
Za sve napaćene Ukrajince, ovo je najpravednija stvar koja im u neku ruku može vratiti dostojanstvo i ako Bog da konačnu pobjedu nad agresorom
i sad pitaj 90% ovih vojnika zašto su ratovali, neće imati pojma...bit će ONI KO HOĆE DA SE ODCIJEPE A MI IM KO NEDAMO...
Ma, mogu Rusi pricati sta hoce, ali dok braca im to ne potvrde ovdje, ja ne vjerujem ni trunke.
Tako treba. Ne može kod nas rat a kod vas mir. Iz agresije na Bosnu ljudi su puno naučili.
rusi presli sve "granice" koje postoje ikad!
Rusi su tvornicu tenkova prenamjenili da proizvodi traktore.... velika potraznja...
Ovo ti je scenario kao nekad u BiH, Vogošća za Srebrenicu.
Za Vogoscu je HVO dao Mrkonjic i Sipovo
sto lazes ti sa cajdrasa
Ide atomska ubrzo...
Ovo izgleda nije tacno. Izgleda da je samo panika kod Rusa izbila.
Ocekuje se jos jedan napad, ali oko Belgoroda je izgleda samo panika izbila, kako sam cito. A mozes biti i pravi napad, ne zna se jos tacno.
@Vintzu Nije ne zna se jos vec ne znas ti jos. Prvo idi istrazi lijepo fino pa onda dodji i pametuj nesto nemoj mi tu "kako sam ja cito" znaci ne znas ni ti sta si cito, jesil uopste cito i gdje si cito.