Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam na Telegram kanalima ludilo i poginule, ali prijatelju masa toga su Ukrajinski vojnici...
Ukrajinci nemogu dahnut rusi ruše bahmut
🇺🇦
Ruski botovi counter ^
Rusofili slave zauzimanje jednog sela (koje još treba zauzeti) u državi od 44 miliona i površine kao srednja evropa. Kako su se ambicije smanjile..
Zamisli ovako te uništavaju, i onda u Kijevu organizuju paradu, a svjetski moćnici govore da je bio građanski rat. I još dobiješ nekog hitlerovskog svabu koji npr Armenskoj manjini da pravo odlučivanja
ako si htio vidjet sta je ludilo, trebo si posjetit sumsku i vidjet ludilo u reziji Dodika
kad si glup i slijep evo da ti ja malo oci otvorim. Uzmes dbilčino mobitel i instaliras Telegram!! AKO mislis da je INTel SLAVA Z ruska propaganda, ok!! odes na druge kanale!!! KOji su Britanski i Americki nezavisni novinari koji se nalaze u svim ratnim zonama. Npr. PAtrick Lancaster news, Grey zone, 2side od war...itd itd. PA da vidite diblicine kako su Rusi slabo opremljeni,kako Ukrainci napreduju....
ja znam da vecina od vas od stranih jezika priča samo šatrovacki, i znam da je vecini domet da se najede užljevaka i zalije jogurtom! pola je ovih ovdje stajalo u redu za vakcinu i sta onda ocekivati da misle ovdje. 90% ne zna niti jednog Ukrainca niti Rusa!!
naravno nema glupsona da me demantuje,vec od muke na znaju sta ce pa stisnu negativno! Sa gluspvonima samo treba oštro, smijat im se u facu i kad pocne glumit majmuna da nesto zna, onda ga fino hraknes u sred face! Mislim da cu za 5godina otici na selo da nemam nikakvog doticaja sa narodom...koji je bolestan postao. Bolesno LGBT genocidno drustvo koje sa klanja najvecem agresoru Americi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Botovi završili slavlje! Evo ih ponovo!
Držite se Ukrajinci, Rusi jure u propast, isto kao i šumska braća iz BiH. Smrt Z chetnicima i genocidnoj tvorevini
Popij terapiju
Broj pobijeni i osakacenih Rusa je ogroman. Taman dovoljan da su jednu generaciju otpisali. Neka je.
80.000 na 170mil stanovnika OGROMANNN
Pa jeste, ogroman broj je jer se većinom tiče mladih. A za poređenje Ameri u Afganistanu za 20 godina manje 10 000 ljudi izgubili i priznaju da je to veliki broj. A tebi 80000 malo. Dobro i meni je, treba ta cifra da se još malo popravi.
Meni samo nije jasno, et sve i da Rusi zadrže to što su osvojili, kojim parama oni to misle obnoviti? Šteta se procjenjuje u desecima milijardi dolara.
krenulo ludilo NEKE NJIVE NA KOJIMA NIŠTA NEMA PREKRIVENE STOTINAMA POGINULIH, e moj Nikšiću za metar zemlje se geni
Smrt bjeloruskim i crnoruskim soldateskama!
Prigožin želi preuzeti kontrolu nad rudnicima soli i gipsa u području iz komercijalnih razloga. Ne postoji apsolutno nikakva vojna korist od Bahmuta. Sirotilja zakarpatska i uralska gine da bi se celavi monstrum dodatno obogatio i da bi im se smijao dok ih ispraca u crnim vrecama, naslagane ko cjepanice.
Ukrajinci ih navlače, polako prikupljaju jake snage snage za udar na Kremenu sto i Rusi priznaju. I to dolaze vrhunski obučene jedinice iz VB sa Zapadnim oružjem.Dok Rusi krvare za Soledar, sjever će Ukri oduvati i zatvoriti Ruse u tom dijelu