Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi vojnika koji ginu za tudje ciljeve zao mi dječice male sto moraju slušati granate i bježati
Amin
Rusiji što više uvode sankcije, Putin je agresivniji. Nije dobro.
Nista sto se ne moze vratiti nazad
Ne nasjedajte na ovo, kovid medijska propaganda se nastavlja. Zavadi pa vladaj
Rusija Vam daje plin a amerikanci vam zauzimaju zemlju za svoje baze i ambasade koje su samo teret drzavi..
Daje plin? Ili prodaje?
Opet se dva slavenska naroda ubijaju, žalosno.
Pogresno. Open jedan slavenski narod napada drugi. Nisam cuo niti jednu granatu u Moskvi. Kijev ce sravniti sa zemljom. Nije to isto.
Od jutros srpski i pro ruski botovi napadaju po kliksu nevjerovatno. Valjda nemaju gdje jer su im anonimusi hakovali sve zivo.
Ko zna je l' to tako.
Uh kad uskoro bude javno vješanje Putina...
Dobro se oni njima ikako suprotstavljaju s obzirom da ih je napala 2 vojna sila na svijetu. Nesto slicno kao sto su i nas napali. Sreca je pa imaju barem cime da se brane. Prkosni i ponosni isto kao i mi.
Ukrajinci ovo mogu samo odugovlaciti a tesko odbraniti. Svijet mora nesto poduzeti. Sankcije nemaju utjecaj na Putina jer se on za ovo dugo pripremao i spremio.