Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to pajdo izrugivanje UNu. To je pokusaj atentata na Giteresa. Putin se ne šali. Jel vi stvarno mislite da starac od 70 godina putin,se nekom izruguje, belji i pokazuje guzicu? Ne... Ovaj starac ide da smrvi i u uništi, spali sve. Zna ostalo mu još malo života... Pa da popali i ovo malo što bi iza njega ostalo. Budalaa se možda smije-ali se budaala nikad ne šali.
Elektor, narodiPravdaOfficial. Nisi ti najbolji ikad komentator na klixu. Najbolji ikad po meni je Ecolo. Ali ne dolazi on vise.
O, Vi, O Vi reset se bliži. Čuvajte se pogroma ljudskog. Sakrij blago i sve što je živo.Stiže kazna i od ljudi data. Nema više pomoći. Povukli smo ručicu za samouništenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zmijuga loma.
Dobar znak da ga Putin pusi cim je ovako jadan
Zar ne rekoše Britanci da Ukrajina "kontroliše" nebo nad Ukrajinom?!
Hajd nek BAKIRU bombarduju grad kad ima sastanak sve bi ih sa zemljom sravnio!!! BAKIR SDA💚🤍❤️ Hvala Bogu pa te imamo PREDSJEDNICE!!!!
da nije smijesno bilo bi zalosno,miš obični,pacovčina
Satrite te ruse vec jednom!
Nece ni Moskva proci netaknuta,prije nego zavrsi ovaj rat,zasigurno...
Sad ce Ukrajinci dalekometnom po rusiji.
Bit ce tu još svašta, neće Putin stati tek tako lahko
Stace,nece moci ni on provoditi silu vjecno...
Bilo bi pravedno da im vratite dvije krstareće na Moskvu ;-)
nece se okanit dok Rusi ne pokazu da su Rusi, a onda ciao bela.
Nema Trećeg svjetskog rata. A i ako ga bude, ljudsko biće neće osjetiti 50 megatona nuklearne bombe. Što je gore od nuklearnog rata... Ima i gorih stvari od nuklearnog rata.
Treba ih izbaciti iz UNa. Ovo je zaista barbarski cin u 21 stoljecu. Izrugivanje cijelom svijetu
psetojedivi divljaci
Prema poslednim informacijama iz Ukrajine Rusi se povlace ... ali u pogresnom pravcu.
Neka neka, ja ovaj pogani Zapad nikad necu podrzavat, nakon Afganistana, Iraka, Sirije i Libije pa i Jemena u neku ruku, Palestine vec preko 50 godina, zar ima neko obraza i branit njihovo licemjerje? Nek im je ovaj ludjak pokazo zube.
Nije on luđak.Samo brani svoje.Dovukli su mu biolaboratorije na granicu i zaprijetili dovlačenjem nuklearne skalamerije.Zinula guzica na ruske resurse.
Day 64 of my 3 day war. Bundestag voted overwhelmingly to send German heavy weapons to Ukraine to kill Russian soldiers with & people are saying "it's about bloody time!" I remain a master strategist.
Treba udariti atomskim bombama na Rusiju, sve Ruse u USA zatvoriti u FEMA logore, zjape logori prazni