Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja iskreno ocekujem to i sa njemacke strane....
Obrunto bi bilo interesantno!
divan potez. sad nijemci trebaju da protjeraju tisuce i tisuce rusa koji zive na socijali i samo prave propleme po dojclandiji
Goethe je bio faca,nije vam on kriv za sukob koji valjate od 2014-te.
Samo će sebe upucati u nogu i onako im hvali obrazovnog kadra jer iz nekog razloga, visoko obrazovani Rusi bježe iz majčice Rusije u zaostale, homoseksualne, anti-porodične, SJW zapadne zemlje. Najbolji naučnici u svijetu nisu u stanju da objasne taj fenomen odliva.
HVALI................o zemljo!
I Njemacka neknprotjera milione Rusa koji su zbog gladi dosli u Njemacku.
Kakva je ovo komedija
Ludnica u Bundes ligi,hebo ruse i rusofile haha
🏳️‍🌈🏳️‍⚧️🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟥🟧🟨🟩🟦✔️🌍🌍🌍🌍🌍🌻❤🧡💛💚💙💜👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩💏💏💏🫂
E dobro će ih zaebati :)
Rusija ❤️☝️ zlo katolgbtovsko se mora poraziti !
🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇺🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺🇷🇺
Hahahaha cuj protjerati njemce provala stoljeca
Podržava i Kralj Tvrtko ovaj potez Rusije, sve ih protjerajte da ne vode dobre Bošnjane iz Svete i Heretičke Bosne!
Dobro znam ja da neprijateljima Bosne a i Trojkašima i SDA odgovara da se iseli što više Dobrih Bošnjana u Njemačku jer VIŠNE OSTAJE NJIMA! Ali SHvatite Kralju to ne odgovara glede Velike Bosne!