Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi su teroristi.
E sad je tek počelo... Čak se i predsjednik Zelenski oglasio sa zahtjevom da se pazi na zarobljene ruske vojnike. Bravo! Srećom, zarobljeni urajinski vojnici nisu bili maltretirani. Tako da se sada mogu razmijeniti. A što se tiče plaćenika, njih ne vole ni Rusi ni Ukrajinci.
Opet tukne od rusofilne paščadije...
Krmci. Samo proizvode štete i žrtve civila. Ovim pokazuju potpunu nemoć u vojnom sukobu.
Oni ratuju, sirotinja finansira rat i gine, a Ameri kao i uvijek do sad profitiraju. Tuga...
Ma to ukrajinci sami sebe granatiraju, propaganda bas kao od VRS u agresiji na BiH.
Genocidni okot je aktivan od jutros, krezave vojne sile botova iz šumskih i srpskih pripizdina
Što prije srušiti most na Krimu, glogov kolac Putinu
sad ce ovo biti povod za poskupljenje struje a samim time i redukcija struje. Samo narod ce corav pored oba oka i ne vidi da je sve isplanirano i dogovoreno. Samo je sirotinja na gubitku a svjetski mocnici se bogate
Stoka namjerno gadja civile,stambene objekte,škole,elektrane,bolnice...Ovoj je genocid nad ukrajinskim narodom koji čine ruska stoka. A najgore je što i kod nas postoji stoka koja podržava ovo !!!
teroristicki napadi... srbi 2.0
Sve što su zacrtali nisu ostvarili, činjenica je da mogu ovako bjesomučno tući po civilima ali sila nije Bogu mila. Svijet je stao iza Ukrajina osim par vlastodržaca ali sve dok je buržoazija (jeste ružno reći, ali u ovom primjeru nije) neće doći u sumnju pobjeda Ukrajine.
Samo da napomenem da Ukrajinci i dalje deru po ruskim položajima u okupiranim dijelovima svoje zemlje, ovi napadi na njihve sunarodnike ih još više ražeste što ima za posljedicu još žešće udare po neprijatelju.