Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo im je propala ucjena svijeta plinom zbog tople zime, pa im je propala ucjena naftom, pa im je propalo prepadanje nuklearnom katastrofom i "prljavim bombama"... Rusima je još ostala ucjena blokiranjem ukrajinskog žita. Prava teroristička država, koja nikako da odluči je li zemlja Trećeg svijeta ("Zapad iskorištava naše resurse!!!") ili je svjetska velesila.
Daltonista Kako ono bi, "Zapad ogrezao u materijalizam"? Šta bi ja sad trebao, da ljubim dupe krokodilskom psihopati da mi da jeftinje gorivo? Zapad ima materijalno bogatstvo, a Rusi imaju dušu? Ako je i imaju, izgleda da je usljed urođene skromnosti čitav život kriju, kako napisa Gogolj u Mrtvim dušama.
LOL pa kad se ljetos povuko iz sporazuma niko ga nije bendo dva posto. Brodovi sa žitom isplovili iz Odese pod pratnjom turskih razarača pa stisni i gađaj
Ko da ih se ista i pita ljudi bi idalje to radili nek dirnu ako moze