Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruska fukara što krade vc šolje po Ukrajini kao ratni plijen i njihovi simpatizeri u BIH
Ovi Rusi bas traze belaja jer nemoguce je i nema Rusija nikakve sanse da se sama bori protiv 80% Drzava ali dozvolili senilnom starcu koji je na kraju zivota da cijeli narod dovede do unistenja
Ovaj cim ga stane na frontu, prijeti nuklearnim oruzijem hahaha
To je samo vatromet za docek NATO trupa... Ako se usude da udju u Ukrajinu. Hajmo sada, samo izvolite. Inace, ko i dalje misli da je Rusija zapocela ovaj rat, sretno mu bilo... Inteligencija nikad nije bila skupa kao danas.
Zašto bi NATO imao odgovor. Ukrajina nije u NATOu.
Ti ocigledno pojma nemas o medjunardonim odnosima a dajes sebi za pravo da komentarises... svaka upotreba nuklearnog oruzija od jedne zemlje daje pravo svim drugim za upotrebu istog nad njom, bio u NATO ili ne..
@user 732 Aj ne rise!
Nemam nekog iskustva sa Rusima ali imam sa Ukraincima. Sto sam duze sa njima sve vise I vise volim Ruse. Iskreno bez ikakovog interesa.
Iako Ukrainci nemaju nuklearno oruzje mogu odgovoriri udarom raketa na nuklearne elektrane po Rusiji.
Trenutno se vodi teška bitka, ko je veći zločinac: ovaj botoksirani KGB pajac ili bešćutni kriminalac Netanyahu.
Pa kad si agresor onda moraš biti spreman da te i kod kuće može šta pogoditi.A to je i pošteno kad napadneš tuđu državu.
Kao i pred agresiju, ufol vjezbe.