Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski fashisti i agresori porušili pola Ukrajine, pobili na stotine nedužne djece, raselili milione Ukrajinaca i onda se čudom čude što ih cijeli civilizovani svijet mrzi, kažnjava i pljuje! Popisham vam se i na agresora Putina, i na zastavu!
@gooUser1648205060 Uz Ruse su samo fashisti, agresori i chetnici kao što su i oni sami. Cijeli civilizovani svijet je uz Ukrajinu! I vi vjerujete agresorskoj ruskoj propagandi koja je pokušala da sakrije milione pobijenih Rusa od strane Staljinovog režima, nuklearnu katastrofu u Černobilu i potonuće nuklearne podmornice Kursk sa komplet posadom. Smrt ruskim fashistima, sloboda Ukrajini! 🇺🇦💙💛🇺🇦💙💛
Pitam ove Putinofole, prekljuce kad su Rusi rekli da ce se koncetrisati na istok Ukrajine, jeli to bila zapadna ili Ruska propaganda?
Treba dati Ukrajini Tomahvke pa nek gađaju po Rusiji
Rokali bi oni vec po Rusiji, ali hajde znaj sta moze onda onaj ludi patuljak u Kremlju uraditi. Budala je to teska.
putin je lagao da neće napasti, žrtvovao svoju vojsku i izgubio rat... al šta očekivati od komplexaša od 1,60 m i žilet