Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta radi britanski ratni brod u crnom moru?
Dosao po razlog da uzme Sjeverno more!
Umrlo gohvno u mornarima 😂 Trenutak kada se čovek zapita što je ovo meni trebalo
Isto se moglo dogoditi da jednim klikom RAZARAC OBORI avion pa sta onda? Britanci pametni... na moru bi POKIDALI Ruse, Rusi ja mislim da ne znaju plivati uopce. Kad su krenuli brodom pokvario se kod SIRIJE, Turci ih popravljali... #rulebritannia 🇬🇧
Pljuju Rusiju a nesretnici nigdje ne napadaju samo se brane. Srecom, jos nismo zapad. Bice nam bolje kad nam kirija bude kao u Njemackoj, 700eura, plus racuni=1000€! Znamo mi to sve po pricama nasih gastarbajtera, pidzama i radno odjelo. Ovde danas malo jaja, par kafa i ruke u dzepove, ljepota..
Ah te kompjuterske igrice. Onda je otišao na ručak.
Ma ja ukakili se od straha he he smijesno zaista
Žestoko nema šta
Englezi započnu rat, a oda ga uvale amerikancima
Nama ove ratne igre izgledaju kao fudbalska utakmica, pa priželjkujemo da oni nama draži pobiju što više onih koji nam nisu dragi. Što ti je ta široka duša našeg čovjeka!
Sta su bomba bacili i promasili brod
2021 godina, ozbiljnije snimke danas dobijes od kineskog fena, kakva im je ovo oprema
hahahahhaha kazu britanci da nije istina!!!!! ahahahahhaa koji lažovi!!!
Hahahaha...rasprava na klixu..ko je najjebeniji...ma bjež te svi u k...c krasni matematičari,fizičari,teoretičari...uhvatite se igrica malo.
RUSI ZNAJU da bi ih Britanina RAZMONTIRALA na morskoj bitci! 2 nosaca aviona 🇬🇧 RUSI 0... znaci na moru si glineni golub. ROYAL NAVY rules the SEA PUTKO, se usr*.
@Mud0nj4 ne govori o full scale sukobu. Pa rusi su poremecena sirotinja i imaju nuklearnih bojevih glava preko 7000 skoro ko citav NATO savez skupa. Ali mornarica im je krš teski. Ne bi ni isplovili iz Sredozemlja potonuli bi ko Titanik. PLUS UK je najmobilnija vojska na svijetu i sa nenad*ebivom tradicijom POBJEDA, za razliku od Rusa koje su zima i saveznici cupali u svakom ratu.
Kad na dnu okeana vidiš da se dvije ribe svađaju znaj da je u blizini Englez!
U BiH pamte ko ribe-20 sekundi. UK je VELIKI prijatelj BiH i uvijek je bio saveznik Jugoslavije u OBA RATA. Njihova ambasada je jedna od AKTIVNIJIH u humanitarnim akcijama. Hear THE LION's ROAR!!! RULE BRITANNIA!!! 1000 godina najmocnija zemlja svijeta. Respect! 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧
Britanci traze ozbiljan sukob i sumnjam da bi se tek tako dobro zavrsilo za Rusiju.