Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezna se ko je gori ili Ameri ili Rusi , dusmani mnogih naroda !
Svi su oni katili i istok i zapad!!!
PUTINE I KADIROV PODRSKA!!!
Celo smo vreme bili uz Ukrajinu jer nam je Zapad zavaravo oci, ispade da su Rusi jedini normalan narod
Bravo Sergej! Oni su uvijek bili fasisti i nacisti, samo lijepa odijela presvukli! Svaki belaj su oni izazvali i hiljadama godina nered na zemlji cine, razvrat i blud i kocku i ateizam i nasilje i laz i razvrat to su te vrijednosti, ko god Boga velica i drzi do sebe i morala za njih je terorista!!!
Lavro kenja. Rusija stoji iza ovoga. RUSIJA JE GORA OD AMERIKE. Oni su preko irana i Hezbollaha ovo i izazvali.
100% upravu. Da se hoce u sad u zaratit
Pa Rusija je ovo sve preko Irana i pokrenula. Da skrene paznju sa Ukrajine kao i 2014g. Poslije aneksije krima napadne hamas izrael. Samo ovaj put izbjeglo kontrolli. Iran se isto ogradjuje od napada. A nemoze zaustaviti Izrael diplomatskim putem. Sad gube uticaj ako hamas izgubi. I svima padne na pamet film Kum I. Kad grobar zeli da plati uslugu a Corleone ne zeli novac, nego ce se javiti kad bude trebao protivuslugu. A grobar nezna kakva ce biti protivusluga.
Samo si nam potvrdio kako voliš gledati i vjerovati holivudskim filmovima. Očigledno je da svijet promatras na način gdje Amerika svakom intervencijom spašava ostatak svijeta.
Oni žele samo...RA TA TA TA RATA TA TA TA TA TA TA