Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je zbog ovog Milanovic bio na imanju Dodika tamam prije nego što će se Dodik zaputiti svom poglavaru Putinu
Jasno da je Dodik ovo zavrsio
Krapinski ter...ori..sta, zeljan krvi , bez ideala...klasicni UBICA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidjeli ljudi da lik nije normalan. Višr će štete nanijeti Hrvatskoj kada ga vrate nazad nego da ga zatvaraju kod sebe i hrane.
Bravo za Zorana Milanovica.
Pa kako će ga vratit napred?
Ruska propaganda
Pusti pet zarobljenih iz različitih zemalja i kontinenata da se vidi ko ratuje za ukrajinu.
Ukrajinskom narodu su potrebni mrtvi heroj da bi se definisali kao nacija! Ovako to ispada kako da brat bratu vraca igracku!
Svima hvala osim onima koji su ga oslobodili! Bravo, stoko nezahvalna! Ne znam kako ce sad pricati o Rusima kao zlocincima??? Ne pije vam vode propaganda, blizi vam se kraj fasisti prozapadni!
Sad ce i Salman dobiti Nobelovu 😂
Vidim sve komentari Milanovic zavrsio, te Dodik, svi se slazu u toj konstataciji i ???... pa sta? Ja mislim d nekog od nas zarobe ne bi niko iz vlasti krcem mrdno vec bi rekli uceraj mu sta je iso tamo...
Denys Prokopenko - vođa Azova i Svyatoslav Palamar glasnogovornik i zamjenik Auova su takodje razmijenjeni. Odlicne vijesti!!!
Za koga?? Za Hitlera mozda???
Cudni Rusi, tolike vijesti o zlocinima nad civilima i famoznoj Buči a vojnike ne ubijaju.
Bravo za Zorana Milanovica.
Ovo je Milanovic zavrsio. Osobno
Hvala bogu da je ostao živ, stvarno je super vijest. Pošto je ga izbavio princ Salman vrijeme je da nastupi smrdo miljanović
Hvala bogu da je ostao živ, stvarno je super vijest. Pošto je ga izbavio princ Salman vrijeme je da nastupi smrdo miljanović
Neko je učinio veliku uslugu , nekome ?!
Krapinski ter...ori..sta, zeljan krvi , bez ideala...klasicni UBICA.
Osuditi ce njega milanovic i plenkovic na dozivotnu