Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi im ubiju lika u sred Teherana i to navodećim projektilom... Pa sutra im mogu tako u ubiti sve visoko pozicionirane ljude Irana. Smiješno
ne mogu ds otkriju f35 avione i sta svasta imaju od opreme, sve im je zastarilo
Nema Boga osim Allaha i Muhamed alejhi selam je njegov rob i poslanik.
Pa je li moguce. kakvu tehniku imaju nevjetovatno.
Rusofili i Iranofili na aparatima!!!
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Iran je uvijek prosipao suplju, da je obrnuto Izrael bi se revansirao...
Na stranu sve... javili se mirotvorci i veliki protivnici politickih ubistava.
Ne znam samo sta su postigli time,ovi ce izabrati novog vodju i pocet ce im napadati ambasade po Europi kao nekad.
Ko kod šijja traži utočište teško mu se
U čemu je štos .Rusija Iran drže i naoružavaju Hamas i Hezbollah.da bi pokušali na bliskom istoku uspostaviti svoju dominaciju.Izrael drži dominaciju Amerike i Zapada.A djeca Palestine su kolateralna šteta.nikome nije stalo do njih..kao što nikome nije stalo do nas ovdje..U principu mali uvijek plate za velike
pa prosle godine usla je grupa agenata u Iran od 40 ljudi sa par tona oruzja i municije i ubili onog generala i veatili se u Izrael! Ovi im je bio malo jaci trening! Iran i sigurnosne agencije?!?
Kako klix useri kazu, cekamo erdogana pa da vidimo jeli postoji crvena linija hahahaha, kako je to cudno, oni stvarno misle erdogan ce napadat Israel. Erdogan samo zna Kurde napadat, niste vise drugo. On samo zna u Siriji da pravi nered. Tako vazi i za Iran. Samo blabla rijeci, radi reda.
Odstranili sve pametne ljude jedino kod nas nemaju koga.
Neprihvatljivo, uz toliko neiskorištenih otvorenih prozora
Neuklearno oruzje ih jedino moze obuzdati
Zelu pokušavaju ukloniti od početka, svoju opoziciju pometoše svim i svačim, a sad im neprihvatljivo. Smiješni ste Rusi.