Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i drugi dio da se most totalno onesposobi.
Rusenje mosta koji se koristi u vojne svrhe teroristicki cin. Smijesno. Ali to je ta "mocna" Rusija. Sad tek slijedi derusifikacija u Ukrajini, ali i na ovim nasim prostorima. Izbijanje mitova o laznoj moci i prizemljenje.
CijiJeLugansk Ja se samo molim bogu da ti od tolike ljubavi odeš na prvu liniju sa svojom bračom. Duša ti ratuje a ti visiš po internetu svako pola sata kad krave pomuzeš ili balagu očistiš. Idi bolan pobjedi rat nemogu bez tebe vidiš.
Dakle po Ruskoj verziji, neko je uzeo kamion, natovario ga eksplozivom i hladno ga detonirao ga na mjestu koje je vec bilo oznaceno kao ratna meta. Hajmo reci da je istina to sto Rusi govore, sta je onda slijedece, Kremlj, generlastab, nuklearno postroljenje???? Sva ova mjesta su manje cuvana od mosta.
Rusi jos nisu utvrdili na koji nacin je doslo do eksplozije?pitam se kako ce sprijeciti sledeci napad?koji je samo pitanje vremena