Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole za pregovore na koljenima
Ja bih ukrajincima isporucio sve od borbenih aviona do taktičkih nuklearnih bombi pa ako su rusi ludi nek onda i oni najebu.
Isporučiti ukrajincima dalekometne rakete pa ćeš vidjeti kako će pristati rusi na pregovore
S bagrom nema pregovora. Istrijebiti njihove placenike u Ukrajini, izgraditi zid visok do stratosfere na granici s teroristickom drzavom Barbarska Federacija!
U proslom Bosanskom ratu, kad su god Srbi pocinjali gubiti na terenu Alija Izetbegovic je proglasavo primirje i pocinjo pregovarati sa Srbima. Na kraju kada su Srbi bili u slobodnom padu (vojska im je bila u totalnom razsulu) Alija je podpiso kapitulaciju Bosanske strane (Deyton).
VUNA VUNA PUTINE, MA ZELENSKI TEK KRENUO U RAT
Zapad i Amerika znaju sta rade,znali su da ce polako dolaziti vrijeme kad ce Rusi trazitipregovore.Intenzivirali su naoruzavanje Ukrajine sa svim mogucim oruzjem,jos samo fale avioni.A i to nije iskljuceno u narednom periodu. Nema veze koliko traje,ali znaju sigurno da vi polako,ali sigurno posustajete.Imate jos to nuklearno,ali naravno ni spomenuti ne smijete.Mislim,nije iskljuceno da Putin upotrijebi,ali onda bi njih nestalo i svih njihovih igraca.
Trebaju pristst na pregovore. 1 zahtev od Ukrajine: Rusija se mora vratiti na svoje teritorije, uključujući i napuštanje Krima. I svi zadovoljni
Naivno je misliti da se ovde radi o slabosti ili strah. Rusi daju priliku, ovi ce naravno odbiti.."mi smo zeleli mir, oni nisu..." i onda ide novi nivo eskalacije
Radi guza ko meduza
Rusija ne odbija dijalog, Lavrov i Putin pričaju svakodnevno...
Hahahahahhahahahaha logika vlahosa je svugdje ista, cim gube traze pregovore.
Prijete i prijete i prijete preko kera peskova, kuje zaharove i sada kada vide da bi mogli popusiti hajmo pregovarati ALI pod nasim uvjetima. Samo cerat do Sibira.
Rusi bi da se guze a da im ne uđe