Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci kad USA ima vojno prisustvo na ruskoj granici, to je nesto sasvim normalno. Kad Rusija planira slicno uraditi to je kriza, ludilo, terorizam? Oook
Zapad je utemeljen na duplim standardima
to je poenta NATO saveza, kada ugrozis jednog ugtozio si sve clanove NATO saveza, napo si jednog napo si na cijeli NATO
Pun je klinac svijetu zapada Polako Rusi su samo uvertira šta će žuti napraviti
Probrano društvo, takoreći, elita
to onaj sto ga je Dzafer ispalio
Kad sam ja govorio da će se ovo desiti.
Jakih zemalja. Teška fukareština. Nemaju za hljeba
Wow koja gubitnička koalicija
Bit će veselo ko doživi i preživi.
Naravno. Kasnite klixe. I Kuba i Venecuela se slazu da Rusi instaliraju svoje rakete na njihovoj teritoriji. Sta je sporno klix magarci?
Savez sirotinje
Puno je važnije da Hamerika hoće da uništi Čile - oazu demokratije u Južnoj Americi i svijetu... Fašistima i pokušaj demokratije smeta. Ukrajina, Bjelorusija, Čile... niste trebali. Čak ni krezzubi Bošnjo ne shvata koliko ste dobra izrazili svojim plemenitim pokušajima i borbom. Sad lezite i pustite da Vas pregaze.... Dostojanstveno. ⚰
Uspjeli ste smoriti sa rusima i amerima za par dana ko sa koronom za godinu, odvadite malo pobogu
Nikaragva,stara mafijaška država .
Haman Putina ne zadovoljava ona mladjahna. Pa zar nije dosta ratova cccc jadna ta Ukrajina, zemlja se ne oporavlja jos od Cernobila.
Srbi na aparatima.