Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš lijepo da je priznala, iskrena komunikacija je vrlo bitna😉
Ukrajicima je najpametnije potpisati kakav-takav mir
Izgleda da svi krivoslavni ovako razmišljaju, na početku negiraju sve što je očigledno, pa kad vide da im laž ne prolazi i da je zločin očigledan, onda ponekad priznaju, ali i onda pokušavaju da amortizuju štetu lažući i praveći teorije zavjere.. Zadnjih dana svi srbi guraju teoriju kako se Ukrajinci trebaju predati, jer navodno "trebaju spasiti živote" a srbi su inače humani.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel rat il nije , pa znaju li oni šta je rat .
Tko je ovdje agresor, pitam za komsiju
Zanimljivo da srbi zadnjih dana guraju teoriju kako se u Ukrajini bori "Amerika protiv Rusije, preko Ukrajinaca" i da se Ukrajinci "trebaju predati da sačuvaju živote" a bukvalno do jučer su navijali da rusi ubijaju "naciste" i tako vam je sa njima uvijek.. Ta nekrofilna kultura koja svoj temelj nacije zasniva na mitovima o antifašizmu u 2 svjetskom ratu, je zla i lažljiva, i takvi će ostati.
A koju to infrastrukturu u moru? Stealth podmornice? Ili Voyager III iz Star treak?
Sa Rusima je vazda isto, oni su evo bas prosle hefte unistili ovo najnovije NATO oruzje koje tek trba da bude proizvedeno sljedece godine, valjda preventivno, sta li :) Rusko- cetnicka skola, ko za vrijeme rata u Bosni kada su granatirali dalekovod, pa kazu neko puco odozgo. Cuj s dalekovoda :)
Srpska škola. Ili da budem korektan, miloševićko-karadžićevska mantra. Laži stalno i kad treba i kad ne treba da te ne uhvate ne spremna.
Nešto mi poznata politika koju trenutno provode govnari!!!
Ja vjerujem samo informacijama koje dobijem od nargilaša.
za koji mjesec ce prica da su ukrajinci sami sebe gadjali
Joj kad ove bah lije sa spljoštenim glooovama Srbima nešto o izgledu, a imaju nosurde ko slonovi garavi ko arapi i ružni, pravi oni brđaci. O nekim bitkama a oni bili usta še, a zadnji rat gotov prije 30 godina i još kukaju non stop što su dobili po tim glooovama, smješteni na 23% gde i pripadaju zatucani primitivci.
cekaj sad ako je dozvoljen izvoz zita iz ukrajine vracaju li se cijene na staro ili ce nas ko za naftu pada 30 dolara spustaju po 5 feninga sedmicno
Zanimljivo je kako Rusi svaki dan uniste ukupne zalihe naoruzanja NATO-a, a nikako da se maknu sa linija od prije tri mjeseca... Pa nije da Rusi imaju 2 ili 3 puta, nego imaju 5 puta vise vojnika nego Ukajina, 100 puta vise oruzja, samo predju preko granice u Ukrajinu... i opet nista. Jedino jos preostaje da im Ukrajinci iz sazaljenja pomognu...
Zanimljivo je da si ti toliko glu p. Evo da te malo nešto naučim. Rusi u ovoj specijalnoj operaciji, koriste manje od 100.000 vojnika.
@ gooUser1585468719, Aha, znaci mogli bi Rusi, ali nece, bolje im je ovako :). Vojna superSLINA :)
rusofili konačno dobili instrukcije
Serbian Trol https://www.documentingreality.com/forum/video/direct/dagestan-6-russia.mp4 Uzivaj :D
To su ti vojni ciljevi kao kad su srpski divljaci bombardovali porodilista, skole, bolnice, Vijecnicu i slicno
Pa kako vas samo 65.000 poginulo ebote? Ozbiljno se pitam. Vi non stop o tom ratu, reko bi covjek da su vas srbi istrebili, da vas je ostalo desetoro živih. Jadnici jadni, dobili post traumatski stres za život, a dok ste usta še bili pobili ste više srpske djece nego 10 srebrenica.