Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto omalovazavaju s koreju imaju saznanja od zapadnih medija. Da su toliko vojno nerazvijeni zar ih nebi do sad napali?
Napredni sistemi iz S. Koreje!? Hahahaha
ja iz clanka citam da raketa vuce 10 km kabla za sobom ili?
Tokom ljeta, operater može vidjeti sve značajke terena, objekte i zaobilaziti prepreke kako bi pogodio ciljeve izvan linije vidljivosti ili čak iza zaklona. A šta je tokom zime?
Auuu, Rusi koriste naprednu tehnologiju iz Sjeverne Koreje, baš im dobro ide trodnevna specijalna operacija. Šta će još uvesti iz S Koreje, njihovu demokratiju možda? Ili će ipak zadržati, svoju, nadaleko poznatu, hehe...
Niko nikad iz ruskog vrha nije izjavio da će to biti trodnevna operacija. To su prenijeli kvazi-mediji kao što je Klix.
Ruski advokati se javljaju, dobro obavješteni iz objektivnih izvora, Zaharove, kojoj je životni uzor Risto Đogo i njegovo novinarstvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
s obzirom da je klix firma sa milionima prihoda, mozete li pokazati bar minimum postovanja prema onima koji citaju ovaj bullshit i omoguciti normalan ljudski prevod a ne google translate?
Sve će nestati, a Bizantija ostati!
To znachi da su svoje oruzhje ispucali?! Bulsae - Bulls eye?!
Jao jake sile i cuda a oslanja se iskljucivo na tudje oruzje
I europa kipuje f35 od amerike , ka jake sile upm.
ako ste pažljivo čitali tekst gdje se govori o karakteristikama ovog protivoklopnjaka, sigurno ste primjetili tehniku pretrazivanja, tj lociranja cilja i komandnu odnosno naćin vodjenja, preko optičkog kabla ? ili optički preko kamere, kojom brzinom putuje ta raketa?
Na šta spadoše da im Koreja daje tehniku, kako sad ovo? Zar nije sila br 1??
Na šta je spao NATO kada ne može Ukrajini da pošalje artiljerijskih granata, nego moraju od Srbije kupovati preko češke kompanije...
winter is coming, a to odgovara Rusima.
Nekad su rusi prodavali oruzje korejancima..
bas tako pomalo iznenadjujuce cuj s koreja da ima ovako nesto ali hajdi
A zašto ne bi S Koreja imala ovako nešto. To je obrazovan i pametan narod, vrijedan i kulturan.