Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je tužioc Međunarodnog krivičnog suda (ICC) podigao optužnicu protiv predsjednika Vladimira Putina za ratne zločine a nije protiv IZRAELA Ii Benjamin Netanjahu.
doci ce i ta vnago na red…samo polako, prvo da se uspostavi mir, to je prioritet
licence to kill
Eno ga u Kijevu...idite pa ga uhvatite....
Gjedaj mu slike, fol on nešto čita i izučava, kao zadeveran nešto. Interesuje me koliki je omjer židova na prvoj liniji, pošto im je sadašnji a i bivši predsednik židov. Izgleda samo Slaveni ginu za interese cioniste
Pa sta.... Ukrainci svakako Putina traze i nude novac za zivog ili mrtvog...
Ruski Agresori!!
Happy hunting ✌️
Ratni zločinac i genocidaš Putler!!!
Kad ga zaskoče u Majamiju. :-D
Znaci Zelenski kaput
Koga treba pod HITNO uhapsiti i suditi za ratni zločin je PUTIN!
Miran Ujkane
Kriv što se brani
Lik je američka marioneta i ubleha.
Nema gore stoke od srba i rusa
Stoka rašanska još nije iz srednjeg vjeka izašla.
...pa mrš njima kad ih toliko voliš.
Takvi poput vas bi trebali bolje pogledati gdje se Rusija nalazi na karti i shvatiti šta ona predstavlja. Bilo bi vam bolje da se pokrijete po glavi i počnete učiti ruski, moglo bi vam zatrebati!