Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je najvece zlo
Jednostavno ona sirotinja, nejač i stradanje u Gazi nepokrepljuje taj komentar.
Objasni??
Nebi rekao da je jeftin plin u evropi ja placam tri puta skuplje sad,nego prije rata,.znam pojedine porodice da u bundama hodaju po stanu
Uvjek su i hodali u bundama i jeli skart da mogu doci na godisnji i glumit gospodu
Ratuju, ubijaju i razaraju jedni druge a opet postoji neka ekonomska saradnja. Svakom političaru koji ne učini sve da zaustavi rat bi trebalo duditi.
Upravo tako.
Koga briga? U Evropi puna skladista, cijene plina nize nego prije agresije, raja se vec dvije zime griju na invertere i placaju manje nego plin... Eto, sta je Putin napravio...
Ma da,bitno je da EU ima,a sto mi necemo imati to je nebitno.Vaznije nam je da EU ima za sebe.
Skladišta u EU su puna jer očigledno EU nije nikad prestala kupovati gas iz Rusije. Tako će biti i u buduće. Ako ne preko Ukrajine onda preko Turske. A ti bjedo siromašna i jadna daj svoju djecu da ih melju po frontovima. Patriotizam na nivou dok se Zelenski, Putin i ekipa bogate.