Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj klix ko manično-depresivna osoba, euforije se smenjuju s depresijama.
Čak ni Hitler nije dao Stepanu Banderu i onome što se danas naziva Ukrajina nezavisnost. To su kasnije dekretom uradili boljševici kao što su dektretom ti isti boljševici kasnije toj regiji pripojili i Krim. Treba li uopšte spominjati da su židovi ti koji su vodili glavnu ulogu u SSSR-u.
Udri više jebi te brat
Amerikanci svaki dan trebaju da zahvaljuju Bogu zasto su otkupili Aljasku od Rusije inace bi imali Staljina, a sada Putina na par desetina kilometara od granice sa ko zna kakavim raketama. I ovako im se tresu gace od ruskih hipersonicnih raketa.
Zna se ko je glavni.. USA ,svi drugi mogu pisat uz vjetar
Za ovaj sukob NATO nije pripremio novac a nije ni Rusija. Ukoliko do bilo čega dođe, Rusiji će biti puno teže obezbjediti sredstva za neki dugotrajni sukob. Zato ove diktatorske zemlje prave samo male ratove, jer dugi ratovi bi i njih pokupili.
Mahku vam bolesnu vise!
Samo rokaj rokaj vlašku troprstašku sekturinu. Rasut u tiftike čitavu Moskvu i sve do Vladivostoka. Poslije ćemo napraviti još ljepše i još starije. Mater li vam Karpatsku. SAMO ROKAJ!
@cupkoba1971 Odličan sam ja! Da imam nuklearno oružje - momentalno bi nekoliko nuklearnih glava spucao u Moskvu - taj centar đavoljeve politike. Sve to treba spaliti sa zemljom. Rusija je centar zla. Samo rokat tu Karpatsku vlašku troprstašku sektu. Poslije ćemo napraviti još ljepše i još starije.
samo neka se rokaju ... al koliko i ta Rusija uvjek prijeti upozorava a najzad nikad nista.. jedino sto su dosad ucinili je bacati bombe po nevinoj djeci iznad Allepa u Siriji... bas ste sila!
Nema ništa od svega toga. Ukrajinci su di ukli na granice Krima 170.000 vojnika. Normalno da ce i Rusi dovući na granice svije vojnike. SAD i UK traže od Rusa da se povuku da bi ovi uletili tada na Krim
Ovo je bas direktna prijetnja, sad nam ostaje da vidimo hoce li rublja dozivjeti sudbinu lire
Rusija neka se ekonomski razvije i dadne slobode svima pa nece morati silom druge sprijecavati da lete Zapadu nego ce sve manje drzave letiti Rusiji s obzirom da je veoma tesko uci u EU a ovako ce samo odbijati sve one koji teze napretku a tezit ce im zaostale zemlje prepune kriminala i korupcije koje ne zele red koji nudi EU jer bi zavrsili iza resetaka
Ne želi to širenje NATO, nego te zemlje
Sad je valjda svima jasno da je za Rusiju Balkan samo sredstvo, a ne cilj... Zar nije pametnije ući u NATO i ući u stabilnost, vratiti mladost, privući investicije i prestati se baviti glupostima?!?
nije, jer za nato clanice i zapadne susjede i dalje ostaju problem mjesovita naselja u bh...
Dobar dogovor sve rijesava
Uvjek ista prica:"ciji je veci"? Pa dokle vise...?
Putin će da vrati sve države bivšeg SSSR-a a balkan prepušta Turskoj, takav je dogovor Putina i Erdogana.