Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji ovi komentari šta ćemo jesti… pa trebali bi moći sami sebe snabdjevat hranom da nema korumpiranih političara. Al eto glasajte ko što ste navikli i jedite
Sad će brašno otići na 100 maraka, ali ne zato što ga nema, već eto onako.
Ich liebe Deutschland, hahahahah
Sad ce gamad opet po 10 vreća brašna kupovat 😂
Od pocetka kovida se stalno vuku razni potezi nakon kojih je vecini ljudi sve teze. Manje proizvoditi, manje transportovati, sto vise novih pravila ozakonjivati.. Korona, klima, rat...sve se moze koristiti protiv psenice, govedine, povrca, cipela, slobode kretanja, prava na slobodu govora...U najezdi korona mjera nadu je budio Tramp, a sada Putin. Mnogi se nece sloziti ali svakom svoje misljenje.
Ovo je hibridni rat izvoznika energenata protiv svojih kupaca koji su poceli serijsku proizvodnju elektroautomobila i prijete da zatvore benzinske pumpe.Iran jeftino daje dronove,Saudijska Arabija prodaje rusku naftu itd.Sve clanice BRICS-a su ukljucene u ovo a Rusija je najistaknutija.Ovo ce potrajati jer su mocni.Nama su veci problem ovi nasi peletari koji koriste domacu sirovinu.
Sve ste vi to dogovorili fino kao i koronu koju više niko i ne spominje.
Ide sad hljeb 10 km kod nas
Svijet ne ovisi samo o ukrajinskim žitaricama. Ali profiteri koriste rat u Ukrajini kao priliku da prikažu da je tako.
Ma zgazit uhljupe ruske radi vas plaćamo dizel 3,65KM. Samo pogazit vango samo braco gazite ih slava Ukrajini.
Ruska gofna
Sram ih bilo. ljute se sto im napadaju flotu i izmisljaju teroristicke napade.. valjda i Ukrajina izmislja napade... dajte vise, kako ne znate ni slagati kako treba. Ko vise pusi ove ukrajinske gluposti??
Britanci su im izgleda polupali par brodova ili ostetili, u pitanju su dron camci. Vidjecemo sta ce biti narednih dana
Sve ce sporazume blokirati kad im ne ide od ruke. Samo vas satrat.
Sace plate budzetlija 20% gore,zohari odma traze povecanje koeficijenta,cim susne malo,sisanje cvaja, i tako te gluposti koje uzimaju na foru,kakva Ukrajina,kakvi bakraci.
… ameri i prljavi englezi idu da uniste svijet …
Kme kme.Sad kod sultana Redžepa na ljubakanje ruke da opet posreduje inače ide i glad.
Obavezno se nakloniti i gledati striktno u pod.