Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To i prezivjeli potvrdjuju, znaci nije laz. Eno oni likovi is Spanije i Brazila sto su otisli svi pobjegli nazad u poljsku hahaha.
...tako je, tri miliona pobili, a Rusi inače ne napadaju ukrainu reče Ikonaš retardirani 😂😂😂
I sta kad Rusi opkole i tu granicu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brazilski dobrovoljac koji je ranjen, potvrdio je, da je jutros stradalo 200 stranaca!
Gdje je izvor?
Njegov instragram
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jbem Rusima nek sa vrate odakle su dosli, gadovi! Ukrainci, Poljaci , Finci svi ce vas mrziti stotinama godina.. necete biti dobrodosli nigdje u Evropi osim Srbiji i Moldaviji.
Satraće ih rusi realno, a zapad šuti....
Rusi i svoje placenike racunaju kao ukrajinske.
Joj sto srbi likuju ko da su dobili kosovsku bitku. Rusija je vec izbgubila. Nakon ovoga ce im i srbija biti zapad. A brate vakat je i bilo da rusi ubiju i kojeg vojnika nakon ubistava toliko civila
Jao sta se ovdje ceta i prekodrinskih rusofila nakotilo! Mrs na vase otrov-portale! Mamicu vam fasisticku!
Odvratni vlaski botovi dajem i ruku i nogu da nema nikoga drugog sem njih. Jadni rusi bivaju uhapseni sto se bore protiv ubistava a oni to slave pa nema mozga!
Za mene je ovo najozbiljniji trenutak ovog rata, Zelenski je smjenio šefa sbu za Lavov. Pukli su ovdje obavještajno Ukrajinci. Doduše možda je zapad mislio neće Rusi ovdje jer smo eto mi tu, sve u svemu ovo će mnoge plaćenike obeshrabriti
Rusi sacekali da konvoji dodju, da se objekti napune... Ovo su odradili hipersonicni projektili... Ne mozes ih otkriti, unistiti jos teze. Cijeli dan cvile po medijima, fol neki centar za mir, a sve stranci polijepili... Ha ha
Slaveni su narodi bez samopoštovanja, a bogami i mudrosti. Da su složni, mogli bi ovladati ovim svijetom ko od šale, samo nisu toga svjesni.
to je ta fasisticka mantra.. neko grupisanje, neka predodredjena superiornost. halo ba, covjek je covjek.
Lazu
Vidim.po komentarima da su mnogi bili tamo i brojali mrtve....al u qrcu
Zar Lavrov-ikonaš, ne reče da Rusija ne napada ukrainu??
Da nisam bio u Bosni u ratu, i po Iraku i Afganistanu pa bi povjerovao. To tako sa se lako gine na stotine ne bi rat trajao sedam dana
...što da ne ako ih je zateklo grupisane,a još uz to opuštene.
Nije to film. Na kog su padale granate zna o cemu pricam. Bio sam u kuhinjama za vrijeme rucka kad padaju granate, moras jesti pod pancirkom. Pala par puta mozes reci kraj mene pa evo me zivog. Moze poginuti par ljudi na onu prvu al vec se zna ko kud ide. 180 i to stranih boraca pa da ne znaju u sta se upustaju, kao da ih je Rambo napao.
Stradali,a još ni metka nisu ispucali.
A vi i Sirijci. Oni valjda nisu strani borci, a nije ni vazno jer ste svakako agresori
Strani borci, plaćenici nisu ništa bolje ni zaslužili nego ovo, bilo gdje.