Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogubnije po Putina od samog ishoda rata... Je cinjenica da je razgolitio i svoju politiku i politiku Bjelorusije Srbije i RS... Od jedne Rusije koja je prije 10 dana bila koliko toliko postovana napravio je vrecu za udaranje cijeloj Evropi... A svoj ce narod tek zaviti u crno!
Znate li koji su bili najbolji sovjetski vojnici? Pa Ukrajinci. Putinu bi bilo bolje da nauči nešto prave povijesti"
Stoka ruska
Žao mi samo ovih što su se bezveze vakcinisali😪😃
Sjetite se samo škole u Beslanu i pozorišta u Moskvi. Njemu taoci nisu bili bitni jedino mu je važno bilo eliminisati teroriste. Sjetite se njegove reakcije kad je posjetio bolnicu nakog masakra djece u Beslanu. E to vam je isti Putin, covjek je hladnokrvni ubica i nista vise.
Meni su po novijim citankama poznata 2 primjera pokusaja eliminacije drzave i nacije ove brojnosti. Prvi je Hitler. Drugi takav primjer, evo vele, ne ide po planu. Vrhunac je cinizma da se kao razlog brutalne agresije navodi de-na-ci-fi-ka-ci-ja Ukrajine!? Naciju koja je bila objektom etnickih ciscenja, kojoj je osporavan jezik i identitet, koja je iznurivana gladju, prinudnim radom, Staljinovim cistkama, konc-logorima - treba preventivno anektirati, 'sklona je nacizmu'. Svasta!
Da, država u kojoj bataljoni Azov, Aidar i sl imaju nacističko znakovlje, sve vračeno iz ww2 (usput kada se velika broj Ukrajinaca priklonio SS-u) Isti ovi bataljoni ne odgovaraju nikom, paravojnih su i generalno Zelenski nema kontrolu nad njima. Treba se dobro nargile napušiti pa ne vidjeti da samo Amerikanci trljaju ruke. U svijetu se gradi novi poredak, vjerujem da Rusija više na isti i ne računa....
Nisu računali na otpor i da će ih Ukrajinci sa NATO naouružanjem tamaniti kao ghamad! 😂😂😂😂😂😂
@gooUser1566702317 I ti vjeruješ ruskoj propagandi a istina je da je zapad naoružao Ukrajince i da se niti jedan Rus iz Ukrajine neće vratiti u komadu. Rusi ovaj rat ne mogu dobiti baš poput Amerikanaca u Vijetnamu. Samo je pitanje koliko će ih ostaviti svoje kosti u Ukrajini.
Zašto su Bošnjaci toliko opsjednuti Srbima? 🙂
Zašto su Srbi toliko opsjednuti Bošnjacima?
iskreno, vise srpkinjama. nebitni ste
Putin nikada neće pokoriti Ukrajince, na kraju će ga Rusi ubiti, baba Vanga prorekla
Ne može agresor da uspije nikad, najviše što može je da misli da jest
Koliko vidim, zauzeli su i Mariupolj. Ne ide im khuraz
Gdje si vidio to?
idel' ti mami?
Ovi što laskaju rujama su dno a ekonomski će tek da osjete, pa onda navijaj kokuze
Ja mislim da ide savršeno po pravu... Kol'ko sutra će u kotao staviti 50k+ Ukrajina u sektoru Mariupolja i Krematorska...
Planu*
Putin je nacista 21.vijeka
Na Klixu se samo smjenjuju clanci o porazu Putina, a Rusi satiru Ukrajince. Danas su im nanijeli katastrofalne gubitke. Imaju totalnu kontrolu u vazduhu, i sve vise snimaju ukrajinske tacke otpora.
Kijev je u velikom problemu ako avioni nesprijece invaziju i veliku kolonu masinerije koja ce sutra biti u Kijevi vec
Pa zar nisu tamo već dva dana?
Imao je pravo Izraelac, Bravo Ukrajina, islamisti i rusofili na aparate !!!