Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se divimo petardama sto 3x puknu.
Ovaj treba sultanu u kahvu da uleti , da napravi mira kod ratobornih turaka i njihovih isprdaka
@_Thranduil_ Bravo, stavili radioaktivni materijal kao pogonsko gorivo za raketu. Sjebati ce planetu u narednih 30 godina.
biče rata ... grupacija britanskih brodova ulazi u Crno More a Turci premjestili s-400 u pokrajinu Samsun na također Crnom Moru.
@IlI Najteže će stradati dvije NATO baze , Deveselu i Reszikovo u Poljskoj. Prva se nalazi 200 kilometara od Beograda zračne linije. Bit će gađane taktičim nukleranim projektilima od 100 kilotona, Iskander-M i krstarećim raketama Kalibar.
@IlI da'l če biti?
Rusi i nauka jos voze T34,sami sebe lazu i junace al eto bar se balkanska srbadija da namagrcit.
Čuj razvijali ga nekoliko godina, pa što onda Americi pridikuju što je napustila INF sporazum, kad su ga eto i oni otvoreno krišili.
ona limena garaza 3x4 metra je otporna na ovaj cirkon
sto me nerviraju piskarala koje prepisuju i ne razmisljaju! Kaze "dostigao brzinu o 8 macha sto je gotovo 8 puta brzina zvuka". To nije GOTOVO vec je to 8 puta brzina zvuka!
Jelde nemaju oni ništa? Haha Šta god zapad ima oni imaju duplo brže i tako kroz istoriju Napoleon i Hitler su to shvatili medju prvima
Samo da Srbiji ne prodaju.😁😁😁
Jedna za mog Vucica... a da Srbija nema more :)
a hajte malo prohodajte po Ruskim selima pa da vidite kako zive. Jos ih vecina hoda u gumenim cizmama po brvnarama kao u nas nasi bosanski pravoslavci po brdima.
A da ispisete istoriju pronalaskom lijeka protiv raka ili neke neizljecive bolesti. Mozda napravite uspjesnu vakcinu protiv korona virusa stoko ratno huskaska...
U hipersonicnim projektilima Rusija je otisla daleko ispred SAD-a i ostatka svijeta. Ipak sve ukupno Amerika je Amerika. Daleko od toga da bi Amerika mogla da unisti Rusiju ili nesto, ali i dalje ima puno veci uticaj i moc u svijetu. Za par decenija obje zemlje ce biti iza Kine u svim apsektima kako stvari stoje.
A sve govore drugima nemojte praviti oruzje ili nesmijete vi to praviti
Za Putinov rodjendan moze i zircon :)
Hoce li ovaj rujo napraviti ista drugo osim raketla i cjevura za topove?
Sultan pod hitno i ovo da nabavi pa da mirnije spavamo. Ako, naravno, nasi inzinjeri to sami ne naprave.
@SpoonerIsBack2 treba da nabavi, pa da ih proda srbima kao i dronove...jbo te tvoj Sultan
Srbi se raduju, kao ono , poklonice nama putin ovo ! Al jadnici neznaju da nemaju niti mora niti mornaricu !!