Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvor ?? Ah ,sad vidim, ukrajinska "Pravda".Počeo i klix provoditi psihološko propagandna dejstva.Plaća li vas ukrajinska vojska za to ? Ako ne, zašto zabadate nosinu gdje joj nije mjesto.
Prvo, u Rusiji nije ratno stanje i niko se ne mobiliše, Drugo vazduhoplovstvo se školuje na akademijama i oni su u službi vijske od srednje škole. Ne kontam ovo osim ako je propaganda.
Ima istine..sad idu preko privatne wagner grupacije..tako da sehidi ne idu u statistiku
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jbg. svaki dan izvještaj o raspadu Rusa a milimetar zauzetog teritorija nisu vratili. Tu svaki izvještaj gubi smisao.
klix samo laze🤣🤣🤣
Hhahahahaahahaahahah, ok ako vi tako kazete nama je da vjerujemeo, LoL!
Javio BBC uz objavu da im nedostaje metaka. Daj ba ove.gluposti je sramota prenositi. Pa nije niko.lud. Ubiše ih Rusi zadnjih 3 mjeseca lupaju grad po grad im uzimaju. A onaj konj Zelenko umjesto mira hoće rat.
Greska ukrajinska pravda je prenijela
rusi gube uveliko. sace uskoro izgubiti i odesu.... ne kenjaj klixe.
Samo sam sacekao da procitam ko je izvor informacije i to je dovljno.
Jedan vojnik koji brani svoju kuću vrjedi puno više od agresora i ima 100 puta veći moral. Rusie spašava atomska bomba inače bi dobili po pi..i davno.
Laz, laz, laz...
evo ga ide 94, pa ce za 7-8 sedmica ukrajina uci u 95 i cim pocnu ulazit u rusiju zaustavit ce ih nato.
Ima li Srba na klix-u hahaha
Tezak je osvajacki nacin ratovanja i do sada su svi osvajali Rusiju,a kada god je Rusija pokusala nesto da osvoji tudje kao Finsku u Zimskome ratu popusila je foru,pa najvjerovatnije isada u Ukraini.Tesko je ici u osvajanje tj porobljavanje i ako ne uspijes u par dana da zadano ovojis sto posto gubis na kraju
Joooj kLJikx-a hahhahahahah
ja tam za šank kae nisi prošo daj ba
joj ovi botova vazda ists prica nestalo municije blala blal sustina je ta klocevi moji da je lik rekao za 3-4 dana da ce zavrsit rat,nakon tog je povukao se donjetsk zauzeo cak 40 posto terirotije a u sustini je imao prije pocetka 30 posto separistickih regija tak da nema on nista,Krim ce past uskoro
Ako nije rat onda nisu ni dezertirali.