Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajaha, Vlašina Risto Đogo se roštilja u rupi u koju je zatrpan.
Nije zatrpan, roni po jezeru. Al sto MORE na DAH izdurat, jos HVAVE uzeo nije!
gooUser1674712205, vidi, tačno 🤔 , zaboravio sam da je game skončalo roneći. 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne samo da Englezi jedu vjeverice, Rusi vjeruju i da je Zelenski nacista, da je Hitler jevrej, da ih napadaju dresirani šišmiši iz tajnih biolaboratorija, da NATO napada Rusiju još od 18. vijeka, i da je Sebija stvarno završila postdiplomski studij u Zagrebu. Dobro, za ovo zadnje sam možda pretjerao.
Ja lude žene. A šuti šta Rusi rade Ukrajincima. Doći u tuđu zemlju I otimati, ubijati, činiti razne zločine, rušiti je dno čovječanstva.
Bravo PUTKO i Bill Clinton je imao jednu takvu za razonodu
Ovi rusi isti kao happy tv.🤣🤣🤣🤣 cuj vjeverice.
Dakle, rusi nista manje objektivni mediji kao.sto su srbi. Mitomanija na kvadrat 🤣
Treba nju zguzit dobro
A ona samo guta Putinu
Jedina razlika između ove milfače i drugih "objektivnih" novinarki po svim medijskim kućama je ta da ova izgleda dovoljno dobro da je čovjek s apetitom derne. Inače, dok Britanci krenu da jedu vjeverice Rusi ima da pojedu i zadnjeg štakora i miša iz kanalizacije.
Hahah tako su srbi lagali da su srbe bacali lavovima. Doduse lazu i dan danas.
pa nije bizarna izjava, isto tako za ruse pišu da rusi nemaju čarapa na ratištu, pa skidaju sa štrika-kradu, pucaju sa tandzarama iz 1 svjetskog rata, da gine rusa oko 500000 dnevno....itd.....a ovdje nije mnogo pogriješila, osim što ne jedu vjeverice nego kukce/insekte, to je sad in u svijetu...... :(
Pa ovi su i Srbe zajebali sa propagandom hahhahaha 😂😂😂😂
Đze nađu ove spicaste,jest antipatična..
ovi su baš oboljeli..liječite se ljudi ,nemojte maltretirati i ubijati ljude..
Kalaštura
Pravoslavni gen, već viđeno kod nas.