Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahhaha sta kazu rusofili, borit ce se ameri do posljednjeg ukrajinca...ukrajince samo koriste ameri jel?...a evo ovi pravi rusi, pri tome jos napali tudju teritoriju...dok ukri brane svoje....
Jok bolje je čuvati pridošlice dok se tvoji ljudi bore na prvoj crti. Europska logika.
Naivna si osoba, i ne razumiješ seu geopolitiku! Njemačka će davati državljanstvo svimmigrantima koji provedu 2 godine u vojsci Njemačke. Plaćenici su od kada dunjaluk postoji da bi se za druge borili iz koristi. Ne razumiješ.
sirotinja mora, ne mora niko iz Moskve da ide
Ja predlazem da svi ovi rusofili krenu lagano za majcicu Rusiju, sa svojim porodicama, u bolji zivot...
Zamisli ti te muke kad moras u rusiju da se selis
Ove ucijenjuju ,jeste li vidjeli sta Zelenski radi ,suspendovao izbore ,mirovne pregovore namjerno opsrtuira govoreci da Rusija ne treba biti na mirovnim pregovorima ,policija i vojska bukvalno lovi ljude na ulicama da idu u rovove ,mislim da je svima jasno sta se desava i ko je naj vise odgovoran.
Jadno da jadnije ne može biti! Smiješno je uopšte ih nazivati vojnom silom ako prisilno mobilišu zatvorenike i migrante. Zamisli borbeni moral migranta iz Afrike da se bori za Putinove osvajačke ciljeve...
"Velesila", nema sta.
Ne vidim da su prisiljeni po njihovom licu
EU treba obećati svim ilegalnim imigrantima legalan status ako odsluže 12 mjeseci u Ukrajini. Bez prisile, samo dobrovoljno.
Niko ih ne prisiljava. Rusija placa odredjeni novac svakom vojniku koji zeli u rat, sto nije mnogo za nase, ali jeste mnogo za ruske ili africke standarde, pa se ovi zalete kao budale.
A to možeš tako sigurno reći? Da nikog ne prisiljavaju? Od jedno 500.000 vojnika niko nije prisiljen? Znamo kakav je rat i znamo da to tvoje nije moguće.
@vintzu eto nek ti znas i nek si licno vidio da su prisiljeni, haj ne rise tenkre
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Autohtoni Rusi
Zlocesti Rusi 😡
hoćeš drzavljanstvo, na liniju. tako se bori za majku Rusiju i dokazuje patriotizam
Nije to majka nego Maćeha iz Noćne More!
Za zatvorenike je moguće..mnogi probjegavaju tome. Ali za migrante…iz rubrike nije se desilo. 😁
🤣, to kažu Amerikanci?