Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro na Putinov način nema tu misterije .
Ljudi ovaj putko sazrio za HAAG
Jeo je gljive putkovače
Čuj to uzimao mito! Čitava Rusija funkcioniše na Mitu bekriji a uhvate onoga koga su naciljali i mito je spreman da svjedoči ako je uopšte potrebno!
zali boze kome narod daje vlast u ruke
Što su nešto Putkove "banane" klizave. Malo, malo neko se oklizne i....nema ga.
Dobro je proso,
Banana ili pranje prozora.
hahahaha "misteriozno umro"
Koja profinjena faca je bio
Nista novo, ovako je vec 20 godina. Veca bi bila vijest da je ziv. Putko sve po kratkom postupku. Neka se zamisle ovi iz r sumske, sta ih ceka ako odbiju poslusnost. Vucko se izgleda na vrijeme poceo pivlaciti i ne pada mu napamet da tamo vise ide
Čaj ili se nageo kroz prozor? Možda kora od banane? Lude gljive?
Ovakvo drustvo mora propasti....I ne ne mislim samo na Rusiju.
Opasne su kore od banane
pitočenko će ubrzo prestići staljinenaka
Umjesto ovog NA ISTOKU NISTA NOVO, bolje ono iz Corbine pjesme, NA ISTOKU STARE PRICE, na zapadu nista novo.
Davno je rekao Staljin: "Ima čovjeka, ima problema; nema čovjeka, nema problema." To je taj jednostavni recept za beskonfliktno društvo, koji se u Rusiji ponosno prenosi s generacije na generaciju.
Ma to traje ta paranoja oduvijek kod njih nike to ništa novo