Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on ga popusi a zena se vazda izvuce
@sta djavo uradi iz zaleta zena moze iz mjesta. Al ovaj je ispao glupan godine.
Hahahahaahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nevaljani je osvojio manje od 3% glasova a onda je pokusao podici slavu laznim trovanjem uz pomoc zapada. Sve lijepo isplanirano ali zaboravise da Rusija nije Kosovo ili protektorat BiH.
hahahahha sta ce sad zapadnj licemjeri
Samo im je sa ovim svojim povratkom učinio uslugu, mogli su ga osuditi na koliko hoće godina zatvora, ali i ovo im je dovoljno. Tako je to u diktatorskim režimima. Sad baš imaju priliku da ga otruju i riješe ga se u zatvoru i zviznu mu Habibe! Izjede li vuk kenjca! Gdje si bio, nigdje, šta si radio, ništa! Revolucija jede svoje ljude, ali kamo sreće da je bar revolucija uspjela!
Putin te tuži, Putin ti sudi, u izostanku kadije.
Srpski diktatorfili dolaze da brane Putina LOL
Julian Assange godinama ćami u zatvoru, zato što je objevio činjenice, dokumente ,istinu. Nitko slova o tome da napiše. Ovaj Navalny vjerovatno strani agent, koji poziva na rušenje ustavnog poretka Rusije, naračastu revoluciju.
dva kepeca se uplašila pa ga zatvoriše...eee mali putko i mali medvjedicu
Koji su to rusi gadovi. Jeben narod u jebeni državi. Hajd ti misli drugačije nego što Putin kaže. Diktatura.
pricajte vi sta hocete putin je gospodin za ovu ublehu.
U Putinovom carstvu ne cackaj u politiku jer slijedi ti robija ili smrt ... zavisno na koju nogu je car usto.
a zbog čega je bio na uslovnoj ?
Kadija te tuzi, kadija te sudi.Tako je to kad imas korumpirano sudstvo koje radi po diktatu vladajuce politike.Ovom presudom ga kaznjavaju ,sto je prezivio njihov pokusaj da ga otruju.
Sve zemlje kao i narodi bivseg SS koje su prepatile golgotu i siromaštvo od nakon drugog WW dok Ruski režim radi sve da ih ponovo podredi nastoje da se odkace i izvuku od zagrljaja Rusije a jedini Mile i Covke rade sve trčeći Lavrovu i Putinu u zamku da ovu ničim izazvanu zemlju podrede Ruskom rezimu
Mislio je ovaj da moze protiv Putina haha.. pa jaro jel ti znas da je Putin bivsi ubica KGB, taj ti ima iq 200 a ti mislio njrga zeznut..e moj jarane..sad ces u samici biti a zenu ina da ti guze
Sad ce zenu da mu taslace komsije
Ukoliko ako Ruski režim nejma sa Navaljnim u narednom već unaprijed mnogo goru opciju ova osuda nije nikakva prema sigurnoj pretpostavci da već nije postao svijetska pojava Ruski režim sa njim bi završio u jednoj minuti na najgori mogući način