Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je ovo nama poznato nekako. I kada čujem ove navodne patriote da podržavaju Ruse zapitam se ima li tu iko grama mozga u glavi. Isto kao Miskinova,Markale....Rusi će reći da su Ukrajinci postavili bombu sami sebi.
kopija 92-95 dajte Ameri i ostali clanovi NATO Ukrajinci avione i sve moguce da se odbrane od rusa
pa ko moze podrzavat ruse u sirji alepo ubili 500k ljudi sa asadom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De k lj i k s e objavi kako su c i o n i s t i c k a g a m a d gadjali skolu u G a z i, i zapalili je ubivsi dijecu u njoj.
čekaju odobrenje vlasnika, vjerovatno su to englezi.A posto engleska vojska pomaže ci on,ist ima to neće ni objaviti.
BijeliLukSkyWalkerr Koliko ja vidim, ovo je čisti off-topic. Dnevno na klixu ima 5-10 članaka o Gazi, zašto tad ne komentarišeš? Ili se malo bacaju dimne bombe, da se skrene tema sa ruskih zločina?
Čim srbija podržava rusiju sve ti je jasno
Druga vojska sveta a cijljaju civile. Jadni su oni.
Druga vojska sveta a cijljaju civile. Jadni su oni.
Vidio putko od benje kaze kako ti tako i ja.
Vidio putko od benje kaze kako ti tako i ja
Vidio putko od benje kaze kako ti tako i ja
Bijedno od tebe Vladimire
Klasicni O.R.C.I
još samo da kažu šta su krili u garaži centra
Bijedno. Nesposobnost na bojnom polju iskaliti na ljude u supermarketu.
Jeste samo za koga pricas cione ili ruse?
Govorila sam ovdje da su kod slavena ukrajinci najbolji ratnici.
Da ih nisu braća savjetovala da udare po civilima
Ratovanje protiv civila! Zvuci jako poznato
Epilog ovoga je da zapad laže kada usta otvore.Ne podržavam ni Ruse.
rust Nije epilog, nego tvoje predubjeđenje. Prvo si zamislio neki "Zapad", pa si toj bezobličnoj masi dao ljudske osobine (otvara usta, laže). To rade svi kojima je svijet prekompleksan, pa se bore tako što ga pojednostave i svedu na svoju mjeru. "Zapad laže, ne podržavam ni Ruse" - o kako sam samo ja pametan. I jedini mislim svojom glavom. Kao otprilike milijarda sličnih mudraca na društvenim mrežama.
Hitan sastanak Dume zbog tvog nepodrzavanja
Uzeli kontrolu nad glavnom mjernom stanicom za tranzit plina ka Evropi..Ocito Americko maslo kako bi Evropu bacili na koljena,poskupili robe i usluge i postala ovisna o Americkom LNG.