Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to sto je rusija upala u ukrajinu je ok.
Dnevna doza lošeg ruskog humora
Da li bi SAD upao u Meksiko da se Meksiko pokusa pridruziti velikom vojnom savezu koji je neprijateljski nastrojen prema njima. Postavi sebi to pitanje...
Pa sta ovi hoce. Nedo Bog da udju u direktni sukob sa Natom sravnio bi ih Nato za 20 dana
@5028 J e b a l e t i B a l i y e b a b u m a m u i s e s t r u
nisam nikom naklonjen, ko rat zazivao, u dvoristu mu bio... al ono sto cu reci, nebi valjalo da naljute rusiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba se spremit
Koliko Ruska Federacija ima parlamentaraca, svaki od njih ima djece, unucadi, unuka, sve poslati na liniju fronta, pa neka brane granice. Najlakse je jezikom ratovati ;)
kad ce vise taj rst rusi sve nesto prijete a nista od toga nema vise sssr
danas je trend optuzivati iako nisi upravu, pogledajte samo Izrael ...
Ne kontam ovi mogu napadat ...a ovi njih ne ?
Interesantno kad gube odmah spominju treci sv. rat.
Silna Ruska armija. Trebali za 3 dana doci do Beograda. Malo izgleda kasne. Ukrainci im usli u Rusiju. Srbi jos cekaju Ruske trupe na uscu u Beogradu. I cvijece pripremili.
Uvenut ce narcis bijeli, sto sam Rusu htio datiii ojha
I malo dijete vidi sta rade amerikanci ... guraju Evropu i Nato u rat ....:(
Da bi doslo do WW III, potrebno je, osim skladista nuklearki upitne ispravnosti, da imate neku snagu. A da imate snagu, ne bi vam se Ukrajinci setali po Rusiji...
U pravu si. Potrebne su dvije jake strane, onda imas ww3. A kad te NATO za mjesec dana pregazi onda ti je to samo specialna operacija na bivsem ruskom teritoriju.
amerika cacka medvjeda, kad se ispali jedna nuklearna onda je kasno
Sto je Rusija cackala u Ukrajini? A nakon svega sto smo vidjeli o njihovoj moci i stanju opreme sumnjam da su sposobni ispaliti tu nuklearku... Ali najvise od svega mi nije jasno pored cinjenice da smo vidjeli kakva je poremecena osoba putler i cijeli taj rezim, kako ljude nije stid da ga podrzavaju (pogotovo nasi ljudi)
Po, do sada vidjenom, ta Amerika bi prije Putina samog znala da ce je ispaliti, a onda mu ni potpetice ne bi ostale...
To i jeste cilj. A ove što navijaju za jedne ili druge, kao prve poslat u Poljsku na front.
Ako neko slucajno upali TV u 3 PM otici ce sveee
Ta prica je isfurana, dosadni ste.
Ušla voda u uši
Živjela amerika britanija i izrael podržavamo ukrajinu znamo da je ista politika i mašina rata u pitanju ali smo suncokreti ljudi bez stava nije lako biti suncokret
terapija frulica irinej